Novak i Ana Ivanović nisu u dobrim odnosima? Priča se da je jedan događaj bio presudan za to!

Mnogi su se nadali da će upravo njih dvoje postati ljubavni par

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Malo ko ima pravi odgovor na pitanje – šta se desilo sa odnosom Novaka Đokovića i Ane Ivanović? Dvoje naših najboljih ambasadora u svetu tenisa u 21. veku nekada su imali idealan odnos, bili najbolji prijatelji od malena. Mnogi su se nadali da će upravo njih dvoje obavestiti javnost da su u romansi, ali od toga nije bilo ništa.

Kako su godine prolazile, tako su se Ana i Novak udaljili jedno od drugog. Mnogi bi rekli da su im obaveze uskratile šansu da nastave sa druženjem, međutim, deluje da postoji nešto više od toga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tema o “pogoršanju” njihovog odnosa postala je aktuelna kada se Ana Ivanović nije pojavila na venčanju Novaka i Jelene na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Nije poznato ni da li je uopšte dobila pozivnicu. Isto se dogodilo i nekoliko godina kasnije u Veneciji na njenom venčanju sa Bastijanom. Među zvanicama nije bilo najboljeg tenisera na svetu, kao ni njegove supruge.

– Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula – rekla je Ana u intervjuu za “Eurosport”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

– On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno – nije Ana štedela komplimente pre nekoliko meseci pred Australijan open.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Nije jasan ni njihov odnos na društvenim mrežama. Đoković prati Anu Ivanović, dok ona njega ne. Nedavno je Novak “lajkovao” jednu od njenih fotografija gde se ona prisetila nekih ranijih dana i uživanja u prirodi.

“Deki je hteo da me ubije”: Evo kako je Nikola Jokić zbog devojke ostao bez ugovora sa Barselonom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar