ISKRENA

Ovo su NAJUŽASNIJI komentari! Naša poznata glumica prvi put PROGOVORILA o Danijeli i Mileni

Glumica otkrila šta ju je potpuno porazilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, ATAImages, Instagram/Printscreen/lenabogdanovic

Glumica Lena Bogdanović večeras je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o brojnim temama.

Između ostalog, ona se osvrnula i na podršku koju je dala koleginicama Danijeli Štajnfeld i Mileni Radulović, ali i drugim ženama koje se bore protiv nasilja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Dala sam podršku i Danijeli i Mileni Radulović i svoim drugim ženama, ne samo iz naše branše. I Mariji Lukić koja je prva i najhrabrije započela, uprkos svemu što se desilo, u jednoj maloj sredini pokazala izuzetnu hrabrost. Ja se nadam da će ovo sada da inicira da se žene ohrabre da govore i da prijavljuju svoje zlostavljače i sve ono što im ne prija na poslu i u životu. Divim se neverovatnoj hrabrosti tih mladih žena koje su se odlučile da to podele – započela je Lena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lena Bogdanovic (@lenabogdanovic)

Ona je potom obrazložila i odakle u njoj želja da se bori za prava žena i šta je najviše pogađa.

-Ono što me najviše lično porazilo u svemu tome je odsustvo podrške drugih žena. Meni se čini i u slučaju Marije Lukić da je podržalo mnogo manje žena nego što sam ja očekivala. Evo i sada kada su naše koleginice u pitanju, ja sam davno naučila da ne treba čitati komentare ispod tekstova i vesti, ali nekad se nametne, pa pročitate. I na društvenim mrežama, zapravo najodvratniji, najužasniji, najmaliciozniji komentari vezani za osobe koje su pokrenule ovu priču, dakle za žene, dolaze od drugih žena – naglasila je glumica u emisiji.

-Mislim da bi mi žene trebalo da se bolje i jače držimo. I mislim da će od ove inicijative sada da se to pokrene i da će žene da se ohrabre. Mi nismo bile hrabre da govorimo o tome. Mi i dalje živimo u muškom svetu, imamo mnogo manje posla i često smo manje plaćene, od nas se očekuje da budemo i žena, i majka, i kraljica. Ako vodimo računa o svom izgledu, dobićemo neku etiketu, ako ne vodimo, takođe. Retko kada ćete čuti neki posprdan komentar na račun izgleda nekog muškarca. To je ono što me pogađa, a onda postoji i taj izostanak podrške među ženama – naglasila je Bogdanovićeva.

Otkriveno ČIME se bavila Danijela Štajnfeld pre glume: Bilo joj je TEŠKO, ON joj je preokrenuo život

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar