Vrela stjuardesa: Spavala sam s celom posadom, bila sam i prostitutka, a najviše para zaradim od GLEDANJA

Neobična ispovest raskalašne stjuardese

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Britanka Kloi Harper sebe zove “super mamom” jer, kako kaže uspeva da balansira između porodičnog života i svoje zavisnosti od seksa.

Kloi kaže da boluje od bipolarnog poremećaja, koji je u velikoj meri prouzrokovao njenu opsesiju seksom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Volim da budem promiskuitetna, ponekad to stanje nekontrolisane euforije može da potraje i mesecima. Dok sam radila kao stjuardesa, jednom prilikom sam spavala sa četiri člana posade, bilo je tu i muškaraca i žena, većinom oženjenih i udatih – priča Harperova.

– Uz posao u avio kompaniji radila sam i kao poslovna pratnja, i imala sam otprilike u “rotaciji” oko 50 muškaraca. A u isto vreme sam uspevala da vodim računa o deci, da ih vodim u biskop ili na treninge. Kad oni odu na spavanje, ja bih oblačila seksi veš i izlazila napolje – navodi Kloi.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– A sa svojim tadašnjim mužem sam otpočela sopstveni biznis sa veb kamerama. Naime, dok su naša deca bila sa bejbisiterkom, mi bismo izašli na večeru, a ja bih sve prenosila uživo. On je znao da smo “onlajn” i to ga je veoma uzbuđivalo. Posle sam proširila posao kada sam shvatila da mogu odlično da zaradim (oko 10 dolara po minutu) samo gledajući muškarce u restoranu ili na nekom drugom mestu – tvrdi ona.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Na kraju sam dala otkaz u avio kompaniji jer taj posao je samo pogoršavao moju zavisnost. Ali, radiću sigurno ponovo kao stjuardesa jer volim da budem prostitutka. Samo je potrebno da naučim da se više kontrolišem – iskrena je Kloi.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– A to nije lako jer kada sam u svom “ludom” izdanju, ne biram gde ću naći muškarce za seks. Ne brojim koliko penisa ću pronaći, tri, četiri, bitno je da ih što više… Tako izgleda život zavisnice od seksa – zaključila je Kloi Harper.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (4)

Ostavite komentar