Eleni STARAČKE pege nisu smetale, a onda se desio obrt: “Ne isplati mi se da spavam pored MATOROG smrada”

Ona je u njemu videla dobru priliku pa je požurila da se što pre uda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Pixabay/Susann Mielke, Profimedia/Wavebreak, Panthermedia

Devojke koje su zaposlene na kruzerima često budu meta gostiju. Neke čak nađu i svoju srodnu dušu, a neke dobru priliku za bogatu udaju. Jedna od njih je i Elena koja je na kruzer otišla odmah posle srednje škole, tačnije sa 19 godina.

Elena je na kruzeru upoznala dosta starijeg muškarca, u kom je videla dobru priliku i poletela da se uda za njega. Međutim, tek kada su se venčali, shvatila je da je istina malo drugačija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je svoju ispovest podelila 2018. godine, a mi vam je prenosimo u celosti.

Odmah nakon srednje škole prijavila sam se za kruzer i tada nisam znala da ću postati obična fu***a, ali nažalost izgleda da jesam. Radila sam u jednom baru, naravno zbog mog izgleda, ali nakon smene sam često završavala u sobama bogatih biznismena, najčešće matoraca preko 50 godina. Pare koje su nudili teško koja žena bi odbila.

Jedan takav, tačnije malo stariji, ima 64 godine, ma pravi švaba, sa žutom kosom i staračkim pegama na sebi, bio je skoro pa redovna mušterija. Dane je provodio u baru, sedeći i gledajući u mene.

Na kraju mi je ponudio da se udam za njega, što mi je na prvu pomisao bilo grozno, ali nakon što sam malo razmislila i shvatila šta sve dobijam ukoliko prihvatim, prihvatila sam.

Udala sam se za njega i evo već skoro godinu dana živim u Berlinu. Za to niko od mojih ne zna i svi i dalje misle da sam na kruzeru.

Foto/Pixabay/Susann Mielke

Sve je bilo u redu dok nisam shvatila da matori nije toliko bogat koliko sam mislila, ima iznad proseka, ali krstarenje su mu uplatila deca kojih ima petoro. Tako da i stan u kom živimo teško da će ostati meni. Jedino penzija koja mu je 3350 evra možda ostane meni, opet moram se dobro raspitati da li i kod njih penzije ostaju suprugi, odnosno koliko, jer ako bude ispod 2.000 evra, mislim da mi se uopšte ne isplati da spavam pored ovog matorog smrada.

Možda jesam fu***a ali to mi je jedini način da nešto uradim od života, a ko misli da je lako i jednostavno i da mi je drago da spavam sa čovekom koji je stariji preko 40 godina, mogu samo da kažem – neka proba!

Milica iz Stepojevca izgubila NEVINOST dok su njeni bili na pijaci: “Celo selo se DIGLO protiv mene” 

Izvor: magazin.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar