“Vozio sam se sa devojkom, a za baksuz sam se obukao kao KLOŠAR”: Vranjanac pitanjem NASMEJAO Srbiju

Ljubavni problemi mladog Vranjanca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Među brojnim pitanjima koja muče većinu muškaraca u Srbiji jeste i kako da se jave devojci koju su samo jednom slučajno sreli i svidela im se. A najbolji način za traženje takvih saveta je, pa naravno, na Internetu.

O tome svedoči i priča sa “srpskog sab-a” na Reddit-u.

“Treba mi pomoć i očigledno je zašto. Da ga ne tupim, da započnem priču. Vozio sam se pre neki dan u taksiju s nekom devojkom i dopala mi se ovako na prvu, a k’o za baksuza sam se obukao kao najveći klošar…”, napisao je jedan Vranjanac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I taman kada ste pomislili da je največi problem što se ovaj dečko obukao “k’o najveći klošar”, usledio je malo veći problem.

Čitao sam na netu kako da priđem devojci

“E sada, dolazimo do glavnog problema – hoću da joj se javim, da započnem priču i tako to, ali j****o nemam pojma kako da počnem razgovor”, nastavio je.

Vranjanac je saznao preko Instagram stranice Vranje spotted ko je devojka i zapratio je na pomenutoj aplikaciji.

On je naglasio da mu upoznavanje veoma loše ide, a pogotovu preko Instagrama, pa je zatražio pomoć od ekipe sa Interneta.

“Pošto upoznavanja mi veoma loše idu, a pogotovo preko Instagrama. Pa sam mislio da možda neko od vas ima ideju i predloge o tome kako da krenem taj razgovor. Čitao sam na netu, nema ništa što bi mi bilo od pomoći”.

Komentari na ovu “ljubavnu” priču su brojni, neki od njih su: “Buraz prvo, nisi valjda slikao likušu da bi pitao na Instagramu ko je? Sledeći put ako ti se svidi pričaj sa njom u taksiju, a ne tri dana kasnije. Ništa reci joj kako si je našao, ima gaće same da spadnu”, na ovo je dečko odgovorio: “A ne, nisam je slikao, a da, bio sam budala što nisam pričao s njom, to je istina”.

A bilo je i onih koji su mislili da je ovakav način traženja devojke pogrešan: “Ovaj post je pogrešan na toliko nivoa. Vranje spotted, ja sam mislio da su takvi profili pogašeni, jer su toliko jezivi da to nije realno”, napisao je jedan korisnik.

“Btw oboje imamo 17 godina (valjda), i idemo u različite škole (i to tamo gde nikad ne zalazim – Hemijska ili Medicinska, jer su u istoj zgradi). Hvala unapred”, na kraju je napisao dečko i svima se unapred zahvalio oko pomoći.

Na ovo je jedan korisnik dodao: “Preostaje ti jedino da sačekaš da napuniš 18, položiš za auto, pa zatim odmah položiš i za taksi, i onda je jednom prilikom povezeš svojim taksijem i razgovor započneš sa: “Kuda idemo, bebo?”

Čitaoci su ostali uskraćeni za kraj ove potrage za devojkom iz taksija. Ali u međuvremenu, našalili su se na najgore upade u poruke.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar