“Dobio sam 20.000 evra da OPLODIM Nemicu”: Mladić iz Požege otkrio kako je dobio “posao”, žali za JEDNIM

"Vratio sam se u zemlju srećan jer sam dobio para koliko moji roditelji zarade za dve godine"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/valuavitaly,Pixabay/Free-Photos

Mladi muškarac do 30 godina, vrlo uspešan student, mišićav, visok, u punoj snazi – ovo su neki od aduta koje traže bračni parovi iz Nemačke, Švajcarske i Austrije kako bi svoju lozu oplemenili dobrim genima, a za to su spremni da plate i do 20.000 evra.

Momak iz Požege zaradio hiljade evra: Strani bogataši DEBELO PLAĆAJU da im Srbi prave decu

Naime, kako za Objektiv navodi tek svršeni student osnovnih studija Fakulteta za sport G. J. (24) iz Požege, slučajna potraga za poslom u inostranstvu potpuno mu je promenila život. On objašnjava da se javio na zvaničan oglas agencije koja ima kancelariju u Beču, a kroz nekoliko dana je počela i njegova avantura.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

UPECAO SE

– Objasnili su mi da je u pitanju stvar koja zahteva apsolutnu diskreciju i da neće da mi kažu ništa više, ali da mogu da zaradim između 10.000 i 20.000 evra. Kao studentu iz malog grada u Srbiji ta svota mi je zvučala kao bajka. Naravno da sam se upecao. Pregledali su moje papire, koji govore o mojoj zdravstvenoj istoriji, poslali me u hotel i rekli da će mi se neko javiti. Već istog dana po podne pozvao me je jedan od njihovih agenata i kazao da postoji nekoliko zainteresovanih za moju uslugu – kaže Požežanin.

On objašnjava da je reč o parovima koji ne mogu da imaju decu, ali i ne žele da idu u banke sperme da je uzimaju od nepoznatih donora.

Od mene se tražilo da imam odnose sa tom ženom dok test ne pokaže da je zatrudnela. Potpisao sam ugovor koji me obavezuje da nikada neću ništa potraživati od njih i odradio svoje. Kada sam video par koji me je angažovao, odmah mi je bilo jasno da je razlika u godinama ogromna. Muškarac je stariji od žene sigurno više od 25 godina i sigurno zbog toga nisu mogli da imaju decu. Iz prve nam nije uspelo, ali posle nekoliko puta imali smo sreće da žena, kojoj ime, kao i njenom suprugu, nikada neću saznati, ostane u drugom stanju – kaže on.

NE ZNA NI GDE MU JE NASLEDNIK

G. J. ističe da su od njega u agenciji tražili da im da kontakte svojih prijatelja koji odgovaraju opisu da bi i njih pozvali za angažman, što je on i uradio.

– Takođe, tražili su mi da se obavežem da nikome neću pružati slične usluge da ne bi došlo do incestuoznih odnosa potomaka, na šta sam takođe pristao. Posle toga isplatili su me u gotovini. Vratio sam se u zemlju srećan jer sam dobio para koliko moji roditelji zarade za dve godine. Ipak, ubrzo sam shvatio da možda negde sada postoji moje dete koje nikada u životu neću upoznati, a pritom ne postoji nikakav način čak ni da saznam gde je, jer mi je tada rečeno da agencija radi za parove koji žive u Švajcarskoj, Nemačkoji ili Austriji – kaže naš sagovornik.

Piše: Ekipa Objektiva

Ovu i ostale aktuelne teme možete pročitati u štampanom izdanju Objektiva za 26. maj

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

  1. Glupost. Donatori sperme i jajnih ćelija se mogu izabrati iz kataloga, a proverava se i genetka i kvalitet materijala. Devojke, kojima se jajne ćelije vade operativnim putem, dobijaju manje od 10 hiljada evra. Muškarci još manje.

    Odgovori
  2. Van panemeti mi je da mora da spava sa tim zenama (mada, verujem da mu to ne bi tesko palo). Koji muz bi pristao na to? Cista glupost!. U sadasnje vreme je dovoljno da muskarac da svoju spermu (za inseminaciju).

    Odgovori

Ostavite komentar