Varala sam ga, pa je stavio kameru u sobu, a onda sam saznala VELIKU tajnu koju 7 godina krije od mene

Ovome se nije nadala ni u najluđim snovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: James Veysey / Camerapress / Profimedia

Nakon 7 godina veze jedna Britanka je prošla kroz nekoliko različitih raspoloženja, od krivice zbog toga što je varala dečka do saznanja da je on laže godinama.

– Ja imam 27, a on 28 godina. Prevarila sam ga nekoliko puta i uništila sam njegovo povrenje – započinje devojka svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Znam da to zvuči preterano, ali morala sam nekako da pokušam da povratim njegovo poverenje, i kada je tražio da postavimo kameru u našoj spavaćoj sobi kako bi on sve vreme znao gde se ja nalazim, ja sam pristala – objašnjava ona i nastavlja:

– Takođe, zabranio mi je da koristim društvene mreže, samo “Snapchat” i to isključivo za komunikaciju sa njim ili mojom porodicom. On “Snapchat” uglavnom koristi kako bi proverio šta sam obukla i da li se nalazim tamo gde sam rekla da ću biti.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

– Pristala sam na sve samo da bih ga naterala da mi ponovo veruje. Želim da se udam za njega i predložila sam mu da počnemo da živimo zajedno, a onda sam doživela najveći šok u svom životu. On mi je opušteno rekao da njegova porodica ne zna za mene! Bukvalno sam ostala od teksta, a on je dodao da su njegovi veoma religizni i da me nikada ne bi prihvatili. I dalje sam van sebe posle ovog saznanja i zaista ne znam šta da radim – zaključila je Engleskinja.

Foto: Shutterstock

Odgovor terapeuta: Žao mi je ali vaš dečko ne izgleda kao materijal za ženidbu. Njegov način za obnovu poverenja nije pravi, već pre opsesivan.

Tačno je da ste varali i izgubili njegovo povrenje, ali to ne znači da vi morate da se odreknete svih svojih prava. Ponašanje vašeg dečka je veoma zabrinjavajuće jer on želi apsolutnu kontrolu nad vašim životom i vrlo verovatno će se njegova opsesija samo pogoršavati.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vi ste ga varali jer on ne želi da vam se obaveže. Budite iskreni prema sebi i razmislite da li se to promenilo. Ako želite vezu koja vas ispunjava i u kojoj se prema vama odnose sa poštovanjem koje zaslužujete, uzmite u razmatranje i raskid.

VAŽNO! Super krvavi Mesec od srede donosi promene svim znacima horoskopa, a evo i kakve

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (3)

  1. Hahahaha kakva glupost! Jednom kad izgubis poverenje to je zauvek! Hahaha na kojibto nacin ona hoce da povrati poverenje??????!!!!!!

    Odgovori
  2. Kao muskarac danas nemas nikakve sanse da si ti u pravu. Ona varala,a on kriv.Sta je sa damom u ovoj prici? Nevinasce bre.

    Odgovori

Ostavite komentar