Žena me već dva puta VARA s komšijom, sada sam ih špijunirao i uradio ono što nisu očekivali ni u LUDILU

Pokušava da pređe preko toga, ali mu ne ide od ruke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: J.M. Guyon - Copyright 2013 / CandyBox / Profimedia

Svi znamo za one scene u serijama ili filmovima kada neko od bračnih parova otkrije da ga supružnik vara.

Međutim, sada je jedan Englez imao priliku da to oseti na svojoj koži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sumnjao sam da nešto nije u redu, ali me ništa nije pripremilo za ono što sam video. U braku smo 19 godina i mislio sam da smo oboje srećni. Još u februaru sam se vratio kući ranije nego što je trebalo zato što mi je sastanak bio otkazan i tada sam zatekao svog komšiju kako izlazi na zadnja vrata od naše kuće – započeo je svoju priču.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

– Moja žena mi je rekla da mu je isključena voda i da je došao da proveri da li mi imamo vode. Iako je njeno objašnjenje bilo prihvatljivo, bila je poprilično nervozna. Naš komšija se doselio u naš kraj pre 5 godina, nakon razvoda sa bivšom suprugom – objašnjava on i nastavlja:

Foto: Freepik/nomadsoul1

– On ima 47 godina, moja supruga 48, a ja 52 godine. Oboje smo se družili sa njim i redovno je dolazio kod nas na ručak. Čak sam ga odveo u lokalni pab i upoznao sa svojim prijateljima. Međutim, kad je počela pandemija prestali smo da ga pozivamo da dođe kod nas. Moja žena sada radi od kuće, a i on radi. Zatim sam ponovo u martu stigao nešto ranije kući i zatekao svoju suprugu u njenom svilenom ogrtaču kako namešta krevet.

Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

– Rekla je da joj je bilo loše, pa je legla da odmori. Obrazi su joj bili zajapureni i bila je prilično nervozna. Tada sam odlučio da ću je špijunirati. Nekoliko nedelja kasnije uzeo sam slobodan dan, ali sam otišao od kuće rekavši joj da idem na posao. Posle sam se parkirao u blizini i sakrio iza naše garaže.

Foto: Freepik/freepik

– Dva sata kasnije, naš komšija se pojavio na zadnjim vratima kuće i moja supruga ga je pustila unutra. Čekao sam 15 minuta, a zatim sam ušao, srce mi je brzo kucalo. Dok  sam se približavao našoj spavaćoj sobi, čuo sam stenjanje i bilo mi je jasno šta se događa. Ušao sam u sobu jer sam želeo da to vidim svojim očima. Ostalog se ne sećam, samo znam da sam izbacio komšiju napolje i da sam otišao u dugu šetnju.

Ljubavni par u krevetu, Foto:Freepik/teksomolika

– Moja supruga mi je priznala da je sa komšijom bila u aferi već 6 meseci. Kaže da joj je žao što je naš brak uzela zdravo za gotovo. Od tada želimo da pokušamo ponovo, ali se ja mučim. Pokušavamo da imamo seks, ali ne mogu da postignem erekciju – završava svoju priču.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar