Majka upala u školu, pa krenula da se skida pred profesorom: Kolege zapanjene šta se krilo iza toga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KRON 4 printscreen

Eva Lejdi (48) iz Santa Rose u Kaliforniji uhapšena je u sredu u Piv Čarter školi nakon što je izvela mali striptiz pred šokiranim osobljem i naročito, jednim od profesora.

Majka jednog od srednjoškolaca upala je u školu besna zbog ocene koju je sin dobio. Pošto je snažno odgurnula dvojicu đaka koji su joj se našli na putu, upala je u kancelariju profesora koji je dao lošu ocenu njenom sinu i ispsovala ga je za sve pare, prenosi TV stanica KRON 4.

Dok je on zvao telefonom obezbeđenje, Eva je iznenada krenula da izvodi striptiz!

Profesor ju je molio da prestane, a kada je došlo obezbeđenje praćeno direktorom i dvoje kolega profesora, majka dečaka ostala je samo u donjem vešu.

Dečak nije ni znao šta se dešava jer je u toku bila nastava. Video je samo posle školskog zvona za kraj časa da je policija ispred škole i da se nešto dogodilo.

Direktor škole izjavio je da je Eva Lejdi uništila dva mobilna telefona učenika koje je odgurnula na hodniku, kao i da je udarila profesora u kancelariji u lice. Posle striptiza, dok su je odvodili u auto, razbacala je inventar škole tako da je ukupna šteta koju je načinila veća od 1.000 dolara.

Ono što je najviše šokiralo profesora, direktora i ostale u školi je što je gospođa Eva do juče bila veoma mirna, kooperativna i nasmejana žena.

– Ta porodica izgleda je tokom epidemije koronavirusa doživela neku vrstu psihičkog sloma. Žena koja je uznemirila sve u školi nije bila takva pre. Njen stariji sin takođe je pohađao ovu školu ranije i uvek kad bi dolazila, bila je jedna od omiljenijih majki – rekao je direktor škole Kris Meren.

“Luda sam za njim, u krevetu je životinja”: Studentkinja (24) zaljubljena u bivšeg profesora (94)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar