Isplivalo TAJNO PISMO koje je Janjuš napisao Maji: Priznao svoje emocije, ali je doneo OVU odluku

Ne mogu zajedno, ali ni jedno bez drugoga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Učesnici “Zadruge 4” Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković stalno se svađaju i mire, a njihovi sukobi često prerastu i u fizički kontakt.

Ono što se ne može osporiti je činjenica da gaje emocije jedno prema drugom, a to pokazuje i tajno pismo koje je Janjuš napisao za Maju, a koje je objavio portal “Pink.rs”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Janjuš je u pismu naveo kada je tačno shvatio da je došao kraj njegovoj i Majinoj ljubavi, ali i da se kaje zbog svega što je izgubio zbog nje.

– Zbogom, ali ovaj put zauvek. Draga, Majo, danas je 16. april, jedan od mojih najtužnijih dana u životu. Dan kada sam shvatio da među nama sve je prošlo i dan od kada ja i ti gubimo. Pričalo se i pričaće se do kraja do života da je to bila najveća ljubav u svim rijalitijima. Da li je bolesna, da li nije normalna, ali je bila ljubav – piše Janjuš.

– Druga si osoba u mom životu koju sam ja voleo, zbog tebe sam mnogo izgubio, nekada se kajem mnogo, pošto sam svestan da nije uspelo. Žao mi je što nisi cenila sve ono kakav sam bio prema tebi, a znam da sam bio najbolji. Uvek su me savetovali da se sklonim od tebe, ali nikoga nisam slušao. Grešila si mnogo, ali ti je oprošteno, pitaju me zašto uvek i zašto toliko puta. Odgovor nisam davao iskren, a jedini je bio da sam voleo. Voleću ja tebe i dalje kakva god da si ti, zato što si to ti, zato što si ti takva, jedna jedina, neponovljiva Maja – dodao je on.

Novi HAOS Maje i Janjuša: Marinkovićeva histerisala, pa UDARILA glavom u vrata i pala na pod (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar