Dečko mi ispunjava sve želje u krevetu, sada ima POSEBAN zahtev koji me brine, ali ne mogu da ga odbijem

U dilemi je kako da reši ovu situaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako partner traži od vas da nešto uradite za njega kad je u pitanju seks, a vi niste sigurni da li možete, to može postati veliki problem.

Vi biste želeli da ispunite želju svom partneru, ali se još uvek niste opustili u dovoljnoj meri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna Britanka je ispričala priču u kojoj je objasnila da nikad do sad nije bila zadovoljnija seksom, osim jedne stvari koja je u poslednje vreme brine.

– Nedavno sam izašla iz 18- godišnjeg braka. Bila sam u u braku sa svojim bivšim mužem još od kad sam napunila 20 godina. Nikada nisam uživala u seksu jer nikada nisam ni osećala pravu želju ili požudu za njim – započela je svoju priču.

Foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

– Nisam mnogo razmišljala o tome, s obzirom da sam imala tako malo iskustva pre braka. Sada sam sa čovekom koji me uzbuđuje na nov i drugačiji način. Sa njim sam mogla prvi put da osetim pravo uživanje u seksu – objašnjava ona i nastavlja:

Foto: MARKA / Alamy / Alamy / Profimedia

– Ali, ono što osećam da mi nedostaje je razgovor tokom seksa. Moj dečko ima bujnu maštu i govori mi “prljave stvari” kad god imamo seks. Rekao mi je da bi voleo da se ja na isti način obraćam njemu tokom seksa. Zapravo, nisam tiha kad vodimo ljubav, a čak imam i nekoliko rečenica koje izgovaram tokom seksa.

Foto: Freepik/ Racool_studio

–  Međutim, kada traži od mene da mu pričam bezobrazne stvari, ja to ne mogu ni da izgovorim. To je ono što me najviše nervira. Nije mi neugodno da pričam “prljave stvari”, niti da imamo strastven seks, ali jednostavno ne mogu to da uradim. S druge strane, stvarno bih volela da to promenim kako bi njemu bilo lepše – završava svoju priču.Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar