OBJEKTIV ISTRAŽUJE

Nadrilekar Sava OPSEDAO čuvenog biznismena: Uz pomoć “doktorke Nele” UNAKAZIO desetine devojaka

Sava je pričao kako on radi za franšizu poznate svetske estetske ordinacije iz Pariza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Printscreen

Da je oslanjanje na nepouzdane izvore pri izboru estetskog hirurga opasno, potvrđuje slučaj Save Kneževića (23), masera iz Batajnice koji je bez licence radio plastičnu hirurgiju i dovodio u opasnost mnoge ljude, o čemu je Objektiv pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema rečima Kneževićevog nesuđenog poslovnog partnera našeg, nadrilekar Sava je pokušao da sklopi ugovor i sa čuvenim srpskim biznismenom Miodragom Kostićem, odnosno da u njegovom hotelu u Sloveniji otvori ordinaciju.

– Sava je pričao kako on radi za franšizu poznate svetske estetske ordinacije iz Pariza i gotovo da je bilo sigurno da će otvoriti svoj kutak u okviru spa-centra hotela „Kempinski palas” u Portorožu, koji je pre dve godine kupio Miodrag Kostić. Međutim, Koletovi advokati su lako proverili da on nema licencu lekarske komore – kaže sagovornik Objektiva.

Ediju Rami radio o glavi? Lažni hirurzi HARAJU Srbijom, otkriveni UŽASNI detalji o prevarantu iz Beograda

LAGAO I ZA GODIŠTE

Lažni hirurg Sava je čak lažirao i godinu rođenja (predstavljao se da je 1989. godište, umesto 1998, prim. aut.), kao i škole koje je završio.

U horor priči čiji je Sava glavni akter, pored majke Danijele, koja je čas bila ,,doktorka Nela”, čas medicinska sestra, na desetine devojaka je unakaženo prilikom tretmana povećanja usana i grudi. Izvor Objektiva navodi da je Knežević pričao da je završio studije medicine na Harvardu, iako niko nikada nije video nijednu njegovu diplomu. Uprkos tome, on je više od četiri godine držao ordinaciju u centru Beograda.

Piše: Nikolina Marić

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 12. MAJ

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Moja ćerka je išla u istu srednju školu kao taj Sava... Drugi smer je bio. Moja ćerka '97. On ' 98..... Srednja medicinska škola u Višegradskoj...... Strašno on i Harvard

    Odgovori

Ostavite komentar