Šapić otkrio: Ujedinjenje SNS i SPAS će da se formalizuje u maju

"Siguran sam da ćemo izaći sa najsnažnijom formacijom za sva moguća mesta u zemlji", rekao je Šapić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ministarstvo omladine i sporta,Objektiv.rs/Danilo Krsa

Predsednik Srpskog patriotaskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o mogućnosti da bude gradonačelnik, kao ni o preuzimanju gradskih odbora ili funkcija.

On je gostujući na K1 televiziji rekao da će, kako se budu približavali izbori, izaći pred građane za mesto sa koga može najviše da da.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Siguran sam da ćemo izaći sa najsnažnijom formacijom za sva moguća mesta u zemlji”, rekao je Šapić i dodao da morate da budete politički laik i da povežete ujedinjenje SNS i SPAS-a sa prikupljanjem većeg broja glasova.

On je potvrdio da će ujedinjenje dve stranke da se formalizuje u maju i istakao da je to strateška saradnja poduprta mnogim stvarima, pre svega istim pogledima na brojna pitanja.

Kako je rekao, razgovori još uvek nisu zvanično pokrenuti, a dve stranke će narednih dana sesti da nastave šta je Vučić najavio.

Šapić “preslišao” novinarku na Đilasovoj televiziji: Napala ga, a on JEDNIM PITANJEM sve objasnio (VIDEO) 

“Mi smo o tome razgovarali i to nije nešto što je palo s neba i što se slučajno dogodilo”, rekao je Šapić.

Govoreći o vlasti u Beogradu, Šapić je kazao da je prethodnih nekoliko godina mnogo stvari dobro urađeno i da nema zamerke za lokalnu politiku vođenu u prethodnom peridu.

Upitan da li ga pogađaju negativni komentari da se prodao, Šapić kaže da ljudi kada žele da vas povrede to mogu da urade na bilo koji način, a da on nije promenio nijedan svoj važan politički stav.

“Poštovanje koje je pokazano prema meni od strane Vučića je veliko, daleko veće nego oni kojima sam sve dao. I to ne mogu da ne cenim. Postoji neka vera u mene, sa njim nikada nisam radio, a neki kojima sam sve dao su mi lepo vratili.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar