Britni, Madonu i Cecu ne PROZIVAJU za to, a po JK drvlje i kamenje, ona poručila: Manite se MRŽNJE (FOTO)

Poslala jasnu poruku svim hejterima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša vakcinisala se juče u TC “Ušće” i apelovala i na druge ljude da isto to urade, kako zbog sebe, tako i zbog svojih bližnjih.

Kako ništa što ona uradi ne prolazi nezapaženo, tako je i njena vakcinacija bila veoma medijski ispraćena, a Jelena je i naglasila to da svoju popularnost želi da iskoristi na najbolji mogući način i širi svest ljudi o bitnim stvarima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, kao i uvek, postoje oni koji su jedva dočekli da krenu sa prozivkama na njen račun i da čak i njeno vakcinisanje komentarišu na negativan način.

Jelena je svim “hejterima” odgovorila podelivši nekoliko storija na svom profilu na Instagramu.

Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

-Britni Spirs se vakcinisala i skoro pa nema negativnih komentara. Jelena Karleuša se vakcinisala i ne vidi se igla, koliko para je uzela, prodana duša, željna publiciteta. Još jedan dokaz koliko smo nesrećni – pisalo je u jednoj objavi koju je pevačica podelila.

Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

-Kada se Ceca vakcinisala, ništa. Ali zato po Karleuši drvlje i kamenje. Krenite i Madonu i Britni da prozivate, možda primete ili vide. Instagram je bre da kačite slike svoje, putovanja, hrane, čega god. Manite se mržnje – pisalo je u sledećoj objavi.

Na ovaj način Karleuša je svima stavila do znanja da ne treba da šire mržnju, niti da imaju dvostruke aršine kada sude o nečijim postupcima.

Podsetila na preminule od korone: Karleuša se opet oglasila, ovaj put uz SNAŽNU PORUKU (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar