Katastrofa za jedan od najstarijih klubova na svetu: Ispali su u amaterski rang takmičenja!

Iz Lige 1 kolo pre poznati su svi klubovi koji su ispali u Ligu 2, a to su Ročdejl, Nortempton, Svindon, Bristol Rovers

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube

Grimzbi je jedna od najstarijih ekipa u Engleskoj, ali i na svetu osnovan daleke 1878. godine.

Pomenuti klub je proveo najviše sezone u engleskom profesionalnom fudbalu, a ovo će biti drugi put tek u istoriji da ispadaju u konferenciju odnosno u rang takmičenja koji nije u sklopu profesionalnog fudbala u Engleskoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Grimzbi je tokom historije imao dosta uspona i padova, a klub je i dva puta igrao polufinala FA Kupa, što je svakako najveće dostignuče ovog simpatičnog kluba koji nosi i nadimak “Pomorci”. Nadimak su dobili jer je Grimzbi jedna od najvećih morskih luka.

U timu su najavili promene i cilj je ekspresan povratak u profesionalni fudbal naredne sezone što svakako neće biti jednostavno jer i u konferenciji će biti dosta ekipa sa istim ciljem. Iz koferencije promociju će izborit jedna ekipa direktno, a jedna kroz plej of.

Ovome dodajmo da je Čeltenam izborio plasman u Ligu 1, a blizu promocije su Kembridž i Bolton, dok nas u poslednjem kolu očekuje velika borba za plej-of.

Iz Lige 1 kolo pre poznati su svi klubovi koji su ispali u Ligu 2, a to su Ročdejl, Nortempton, Svindon, Bristol Rovers.

Engleske niže lige su još jednom dokazale da nude zanimljiv fudbal i dosta klubova imaju svoju priču, ali i jaku istoriju.

Mladenović je najbolji igrač Superlige: Izluđivao Gobeljića, postigao gol, pa dobio veliko priznanje!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar