Profesorka spavala sa dva UČENIKA: Zvala ih u kuću, pa vodili ljubav, policija ZGROŽENA njenom izjavom

Intimni sastanci odvijali su se od avgusta 2019. do maja 2020. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

U Teksasu je profesorka Ešlin Bel stupila u vezu sa trojicom učenika u školi, a na sastanke sa njima je vodila svoje dete.

Na sudu je rekla da nije znala da radi nešto protivzakonito. Takođe je mislila da su njeni „ljubavnici“ već odrasli, navodi The Sun.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Intimni sastanci sa dva 17-godišnjaka i jednim 16-godišnjakom odvijali su se od avgusta 2019. do maja 2020. godine.

Policija je postala svesna šta se dešava nakon što je jedan od nastavnika čuo tinejdžere kako pričaju da je profesorka zatrudnela sa nekim od njih.

Sedamnaestogodišnji đak je kasnije izjavio da nije otac deteta, pošto su s njom spavali i drugi učenici. Prema njegovim rečima, ona ga je odvela do svoje kuće, gde je imala seks s njim. Na zadnjem sedištu automobila nalazilo se njeno dete koje je ostavila da spava pre nego što je krenula u spavaću sobu sa đakom. Drugi učenik rekao je istražiteljima da je stupio u vezu sa učiteljicom kada mu je ona postala tutor. Prema rečima 16-godišnjeg učesnika u slučaju, prvi put je spavao sa njom nakon fudbalske utakmice u novembru 2019. godine.

Iako je starosna dob za pristanak u Teksasu 17 godina, prosvetni radnici ne mogu imati intimne odnose sa učenicima ukoliko nisu u braku.

Profesorka je osuđena na četiri godine zatvora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar