ISKRENA

Jovana Joksimović o braku, roditeljstvu, poslu: Decu vaspitavamo tako da NE IDU našim stopama

"Otkad sam direktorka Tanjuga radim duple smene", rekla je Jovana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jovana Joksimović, Foto: Objektiv.rs

Novinarka Jovana Joksimović pre nekoliko dana je proslavila 40. rođendan, a sada je otkrila i kakve su joj želje.

-Zadržaću naviku da životne odluke ne vezujem za rođendane, jubileje, godišnjice ili bilo šta slično. Rođendan je prilika da podelim nešto lepo sa onima koje volim, i to sam i uradila – rekla je ona za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Priznala je i kako ona i njen suprug, muzičar Željko Joksimović, vaspitavaju svoje troje dece.

-Voleli bismo, i tako decu i vaspitavamo, da krenu svojim, a ne našim stopama. I da budu na tom svom putu još bolji od nas – istakla je Jovana.

Njihov sin Kosta krenuo je u prvi razred, a ponosna mama je sada otkrila i ko mu pomaže oko školskih obaveza.

-Još jedna od naših zajedničkih obaveza, s tim što se trudimo da školu doživi kao svoj, a ne kao naš posao. Najveća greška roditelja je kada krenu da uče umesto svoje dece. I tu grešku nećemo napraviti – priznala je novinarka za pomenuti medij.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Rekla je i kako izgleda Uskrs u kući punoj dece, ali i da li joj teško pada to što je poslednjih godinu dana “osuđena” na to da i posao deli sa suprugom.

-Poslednjih godina najviše poštujem običaj da sam umorna. Šalu na stranu, Uskrs je još jedna prilika da budemo zajedno, da se radujemo, delimo poklone, i svakako je jedan od najlepših praznika, pogotovo što se i dešava kada vreme postaje lepo – kaže Jovana.

-Nisam osuđena, to smo nas dvoje vrlo svesno odabrali. To je naša odluka, o našem životu, jer ga doživljavamo kao nešto što je zajedničko, u svemu, pa i u poslovima. Sve teme su naše, naš život. I živimo ih i na poslu i u kući, a da nam to ni najmanje ne smeta – iskrena je ona za Blic.

Priznala je i da planira da se jednog dana povuče “iza kamere”, ali da ne zna kada će to biti. Kako je nedavno postala i direktorka Tanjuga, otkrila je i kako je biti urednik na dva mesta.

Foto: Screenshot/TV Prva

-Na svu sreću, ti poslovi se prepliću. Tačnije, je da radim duplo, dve smene, dva posla od po osam sati, ali to je nešto što nije moglo da se izbegne, tako da se i ne žalim. Počeli smo velike projekte i moramo da im damo sve od sebe. Samo tako će da uspeju, ne postoji drugi način – priznaje novinarka.

Kaže i da nije znala da je njeno postavljanje na mesto direktora te firme podelilo javnost, ali da je to i ne dotiče mnogo.

-Nisam znala da je javnost bila podeljena, ali računam, navikla sam, da uvek kada nešto radiš, ima onih kojima se to sviđa i onih kojima se ne sviđa. I nisu bitni razlozi niti njihovi motivi, prosto je to tako, i s tim moraš da živiš. A najgluplje bi bilo da počneš da se svađaš s nečijim ukusom, s njegovim predstavama i doživljajima – zaključila je Jovana Joksimović za Blic.

Jovana Joksimović SLAVI 40. rođendan u dvorištu vile: BLISTA u žutom, deca okupljena oko torte (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar