Doktor UBIO, isekao i skuvao Ninu (27): Poludeo kada je shvatio JEDNU stvar za vreme odnosa pa je udavio

Mihail Tikhonov (27) je delove tela devojke skuvao u rerni, a neke je bacio u WC šolju

Foto: printscreen/Vkontakte

Ruski doktor priznao je da je ubio i raskomadao ženu kada je otkrio da je ona imala operaciju promene pola.

Mihail Tikhonov (27) je delove tela devojke skuvao u rerni, a neke je bacio u WC šolju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izašao je sa Ninom Surgutskajom, pre nego što su otišli kod nje kući. Par je imao seks, za vreme kojeg je Mihail shvatio da je Nina transeksualka koja je prošla operaciju promene pola.

Čim je to primetio, Mihail ju je zadavio. Zatim je pokušao da sakrije ubistvo, ali je Ninina majka prijavila njen nestanak.

– Nina ga je pozvala u svoj stan. Nastavili su da piju alkohol i počeli da se seksaju. Primetio je da je njegova partnerka ranije bila muškarac. Pokušala je da nastavi seks, ali ju je u tom trenutku zgrabio za vrat i čvrsto stegnuo. Stao je samo kad nije imala više znakova života – rekao je policijski izvor.

Tihonov je tada “odlučio da se otarasi tela” i odneo leš u kupatilo gde je “isekao njene unutrašnje organe”, i isekao ih na male komade koje je bacio u toalet.

Zatim je izrezao ženino meso koje je ‘stavio u pećnicu’, ispekao ih ‘da ispari višak tečnosti’. Čovek je demantovao da je kanibal i rekao policiji da je ispekao meso kako bi ga lakše bacio u toalet.

Policija ga je uhapsila dok je bacao njene udove u kantu. Sada mu preti 20 godina zatvora.

Izvor: Daily Mail

Komentari (10)

Ostavi komentar

  1. Nije ubio Ninu nego Ninoslava 😀 Rekao bih razumljiva reakija sa njegove strane, pošto je bio teško prevaren.

    Odgovori
  2. kakve veze ima jel muskarac ili zena, tip je ubio drugo ljudsko bice, raskomadao ga i ISPEKAO u rerni?!?! zar stvarno mislite da mu je “pao mrak na oci” kad je shvatio da ima seks sa transrodnom osobom?? ubio bi nekog pre ili kasnije, ocigledno je poremecen.

    Odgovori

Ostavite komentar