BIZARNA SVAĐA U ĆUKOVCU

Baba (68) skinula gaće i nudila se ROĐAKU, on sve fotografisao: Otkriveni detalji SRAMOTNE svađe u Vranju

S. S. (43) tvrdi da je njegova ujna stala ispred kapije, podigla suknju, skinula donji veš i rekla mu da gleda kad nije sposoban da nađe mlađu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Meštane sela Ćukovca kod Vranja, ali i mnoge druge, šokirao je nesvakidašnji događaj koji se desio u ponedeljak usred bela dana. Neraščišćeni porodični odnosi i nepodeljena imovina doveli su do toga da se rođaci posvađaju nasred ulice i da ujna isprovocira rođaka tako što će skinuti gaće i pokazati mu zadnjicu. Epilog – sve je došlo čak do Tužilaštva.

Naime, S. S. (43) prijavio je policiji svoju ujnu N. K. (68) zato što se nasred ulice savila, skinula donji veš i naizmenično rukama udarala po zadnjici uz komentare: „Ako ne možeš nešto mlado, evo ti staro”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekipa Objektiva stupila je u kontakt sa akterom događaja, koji nam je rekao da ovo nije prvi put da se tako nešto dešava.

FOTOGRAFISAO UJNINU POZADINU

Kako S. S. ističe za Objektiv, sve se dogodilo u ponedeljak posle podne, kada su se njegova majka D. S. (65) i on vraćali od komšije kući.

– Išli smo ulicom polako kad je ujna stala ispred kapije, skinula suknju i gaće i počela da se udara po zadnjici i da me provocira. Rekla je: “Od vas ne mogu ni da močam, evo gledajte sada”.

Vikala mi je da nisam sposoban da nađem mlađu, pa mi zato ona pokazuje kako izgleda staro du*e. Za svaki slučaj, svojim telefonom sam fotografisao prizor, koji sam dao policiji – kaže on.

Piše: Aleksa Momčilović 

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. APRIL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. I? U čemu je problem? MOŽE BILO KO DA POKAŽE SVOJE D.PE NA ULICI. Ne vidim razlog da neko zbog toga bude prijavljen policiji. Nije nastao kolaps u saobraćaju, nije niko povređen, nije niko osramoće, Nije njemu na silu skinula gaće, Već svoje, dragovoljno. Jedino bi je možda trebalo privesti doktoru. Očigledno nije sva svoja,

    Odgovori

Ostavite komentar