UDRUŽILI SE

Tomović otkrio na šta će POTROŠITI novac iz rijalitija: Žena Nenada Aleksića Ša mu poručila OVO (FOTO)

Svi gledaju u njen komentar

Foto: Youtube/Printscreen

Vladimir Tomović nedavno je diskvalifikovan iz Zadruge, a sada je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio to na šta će potrošiti novac zarađen u rijalitiju.

On je postavio fotografije na kojoj postavlja temelje kuće u Baru i detaljno obrazložio o čemu se radi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ša pred Tarom priznao: Popiću kafu sa Ivanom, ŽAO mi je što sam POVREDIO osobu koja to nije zaslužila

“Osećam potrebu da vam odgovorim na česte podsmehe i prozivke na račun mojih lajvova na mešalici sa lopatom. Nisam od onih rijaliti učesnika koji zarade novac i potroše ga na skupe automobile i putovanja po belom svetu, a da svoju zemlju nisu prošli uzduž i popreko. Nisam od onih rijaliti učesnika koji će na drogu, alkohol i kocku da potroše novac jer te poroke, Bogu hvala, nemam. Sve što imam ja, ima i moja porodica. Nema veće sreće nego biti u situaciji da pomogneš porodici. Od kada znam za sebe, mi u kući imamo jedan novčanik i jedan frižider. Tako sam učen. Ja za drugačije ne znam. Brat i ja zajedničkim snagama radimo i gradimo imanje naših pradedova. Ne stidim se nijednog poštenog posla i ponosan sam što imam porodicu, čestite ljude koji su prljali ruke, ali obraz nikad”, napisao je Vladimir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije)

Ipak, ono što jer mnogima posebno privuklo pažnju jeste komentar koji je na Tomovićevu objavu stavila Ivana Aleksić, još uvek zvanična supruga repera Nenada Aleksića Ša.

“Vrednice, pametnice”, napisala mu je Ivana.

Sada je i definitivno jasno to da se ona združila sa Vladimirom koji ju je sve vreme podržavao dok je bio u rijalitiju i kritikovao odnos njenog supruga sa Tarom Simov.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar