Dirao se i oblizivao: Učenice otkrile profesora kako posle časa gleda film za odrasle, pa su učinile ovo

Celu situaciju u kojoj se našao pogoršala je jedna prepiska na Fejsbuku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Chronicle Live printscreen

Profesor Piter Drejk (57, na slici) iz srednje škole u Nortamberlendu u Engleskoj moraće da do kraja života radi neki drugi posao, pošto mu je i nova žalba na odluku iz maja 2019. godine o zabrani obavljanja posla – odbijena.

Drejk je u martu 2019. godine uhvaćen u srednjoj školi kako posle časova u svom kabinetu gleda porno filmove. Analizom njegovog kompjutera pronađeno je puno neprihvatljivog video materijala.

Njega su u školi otkrile dve učenice koje su ostale na dopunskoj nastavi iz drugog predmeta i krenule su ka Drejku da se konsultuju s njim oko toga šta za njegove časove da spreme za sledeću nedelju.

“Učenice su prijavile profesora da se u svom kabinetu dodirivao i oblizivao kada su ušle unutra. Ne bi ni ušle da nisu čule glasove, a prethodno su kucale. One su ga prijavile direktoru koji ga je suspendovao”, otkrila je policija u Nortamberlendu.

Ispostavilo se da je Piter Drejk išao na sajt PlayNaughty na kojem je tražio pojmove “senzualna masaža” i “nevaljale učenice” što mu je samo dodatno pogoršalo ionako nezavidnu situaciju.

Na sve to, na Fejsbuk mesendžeru mu je otkrivena prepiska sa jednom mlađom ženskom osobom koju je ubeđivao da izvede za njega striptiz pred kamerom i da mu pošalje snimak, te da će joj, ako treba, i platiti za to.

Drejk je pre ovog slučaja bio profesor bez mrlje u karijeri. Punih 30 godina predavao je u školi Kraljica Elizabeta u Hekšemu.

Profesor fizičkog i teniski trener ostavljao telefon u ženskoj svlačionici, pa snimao polaznice



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar