Spremite se, konačno ćete videti Mihaela Šumahera: Svet je ovo čekao više od sedam godina! (VIDEO)

Bez pomoći njegove porodice, ovo ostvarenje ne bi bilo moguće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: firo Sportphoto/AFP/Profimedia

Svetska javnost već godinama čeka dokumentarac o životu i tragediji Mihaela Šumahera. Najavljeno je da je film u pripremi, a svi žele da čuju do sada sakrivene i zataškane detalje o stanju legendarnog vozača Formule 1. Film je rađen pod budnim okom njegove supruge Korine i izgleda da je konačno spreman za emitovanje.

Isplivalo je još detalja o Šumijevom dokumentarcu, on će sadržati intervjue sa bliskim ljudima velikog šampiona – suprugom Korinom, sinom Mikom, ćerkom Đinom-Mari i ocem Rolfom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Doduše, još uvek nema zvaničnog datuma, ali režiserka Vanesa Noker iz kompanije B14 film otkrila je da je film gotov.

Iako ceo svet zanima šta je sada sa čuvenim vozačem, film će se uglavnom bazirati na njegovim uspesima i putu ka osvajanju sedam titula u Formuli 1. Šumaher je 2013. doživeo nesreću tokom skijanja na Alpima zbog čega je bio u indukovanoj komi, a od tada živi u strogoj privatnosti.

“Film prikazuje Mihaelovu impresivnu karijeru i mnoge aspekte složenog života. On je nemilosrdni i odvažni vozač Formule 1, ambiciozni sportista, iskusni mehaničar, pouzdan timski igrač i ljubazan porodični čovek”, rekla je Sabine Kem, portparol porodice Šumaher.

Bendžamin Sejkel, pomagač pri produkciji filma, javno se zahvalio Šumaherovima što su svetu podarili jedno takvo filmsko delo:

“Oduševljeni smo što smo imali poverenje i saradnju sa porodicom Mihaela Šumahera jer bez njihove podrške film ne bi bio moguć”, izjavio je Sejkel.

Spavao je sa ženom, kad su mu provalnici upali u kuću: Ostaće mu večan ožiljak zbog onoga što se desilo!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar