ŠOK ISPOVEST robinje Soraje iz Gadafijevog harema: Imao je ODNOSE četiri puta dnevno, nije birao sa kim

Soraja je ispričala i da je Gadafi kršio sva pravila muslimanske vere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube printscreen/ CNN

Neke od Gadafijevih najbizarnijih opsesija otkrila je njegova bivša seks robinja Soraja u ispovesti za francuske medije.

“Bila sam jako uzbuđena jer je trebalo da vidim Moamera Gadafija uživo. Srce mi je divlje lupalo. Škola je baš mene odabrala da mu predam buket cveća. Sve se odvijalo brzo. Predala sam mu cveće, poljubila ruku i naklonila se, a Gadafi me pomilovao po glavi”, ispričala je francuskoj novinarki Soraja jedna od Gadafijevih seksualnih robinja. Soraja je kasnije saznala da je to tapšanje po glavi značilo da je ona odabrana. Samo dan nakon što je Gadafiju predala cveće u u kuću su joj došle čuvene telohraniteljke amazonke, pripadnice Gadafijeve straže. Soraja nije imala izbora. Amazonke su je ugurale u džip i odvezle u Gadafijevu rezidenciju. Dočekao ju je go u krevetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naterao ju je da ga pogleda u oči i onda joj rekao: “Ja sam tvoj tata i brat. Ti ćeš biti i moja ljubavnica. Ostaćeš sa mnom zauvek”. U haremu su bile i druge seksualne robinje koje su zadovoljavale nezasitnog Gadafija. Navodno je uzimao vijagru i seks imao četiri puta dnevno, s različitim partnerima i partnerkama. Soraja ga je mrzela, a kaže da je mrzela i njegov dah iz kog se osećao beli luk, duvan i viski. Osim o seksu, navodno je bio zavisan i o kokainu.

Soraja kaže da je bio sadista, da ju je tukao, zlostavljao, vređao i da ju je silovao kad je imala 15 godina. Danas ima 25 i živi u Tripoliju. Svoju priču ispričala je francuskoj novinarki Anik Kožin koja je objavila knjigu “Gadafijev harem”. Novinarka tvrdi da je Gadafi zavodio i žene stranih diplomata kako bi ponizio njihove muževe.

Kršio sva muslimanska pravila

Soraja je ispričala i da je Gadafi kršio sva pravila muslimanske vere. Nikada se nije molio, pušio je i pio alkohol.

Rekla je i da je verovao u crnu magiju. Njegova osoba od poverenja navodno je bila neka Mabruka za koju je verovao da ima posebne moći.

Zatezao lice, operisao ga Berluskonijev hirurg

Gadafi je navodno bio zavisan i od plastičnih operacija, navodi se u dokumentarcu BBC. Plastični hirurg kog je delio sa bivšim italijanskim premijerom i prijateljem Silvijom Berluskonijem za BBC je otkrio da je Gadafija često hvatala paranoja.

“Pozivali su me usred noći da dođem u njegov bunker u Tripoliju kako bi mu uklonio masno tkivo sa stomaka i ugradio ga u njegovo naborano lice. Iako je taj zahvat izuzetno bolan, odbijao je opštu anesteziju jer se bojao da bi mogao da bude otrovan”, ispričao Lijasja Ribeiro, specijalista za operacije grudi.

Hirurg tvrdi i da je Gadafi bio vrlo drag čovek. Gadafija je operisao u tunelima ispod palate u Tripoliju za koje kaže da su izgledali kao velika, dobro opremljena bolnica.

Bio je prijatelj s Berluskonijem, Mesićem, Blerom…

Gadafi je svojevremeno bio prijatelj sa zapadnim vođama, najviše zbog nafte, ali i činjenice da je primao emigrante koji su pokušali da pronađu bolji život u Evropi. Često su ga njegovi politički prijatelji na Zapadu dočekivali kao kralja.

Tokom poseta u inostranstvu voleo je da se razmeće velikim beduinskim šatorima, svojom ženskom gardom – amazonkama i ukrajinskim medicinskim sestrama. Takođe, voleo je da “bocka” i “izaziva” druge državnike. Bio je prijatelj sa Silvijem Berluskonijem, Stjepanom Mesićem i Tonijem Blerom kog je Soraja, kako tvrdi, jednom videla u Gadafijevom bunkeru.

Bivšoj državnoj sekretarki SAD Kondolizi Rajs poklonio je medaljon sa svojim likom, a Borutu Pahoru dok je bio premijer Slovenije dve kamile. Pahor mu je zauzvrat poklonio konja. Baraku Obami poslao je pismo u kojem ga nazvao “sine moj”.

Često je kasnio i na sastanke u inostranstvu, a jednom prilikom španski ministar spoljnih poslova čekao ga je 10 sati! Bio je poznat i po dugim govorima u UN-u, pa je jednom prevodilac pošto je pričao čak sat i po, jednostavno odustao i otišao. Gadafi se pre odlaska iz UN potpisao i na klupu u glavnoj sali.



Izvor: Mondo

Komentari (6)

  1. Свака баба ће да прича шта год је потребно у западним медијима, да се оправдају ратни злочини тог истог запада.

    Odgovori
  2. Ma da ubijeg ka kao psa, unistis jednu mirnu i uredjenu drzavu jer nije dao da se produze koncesije a onda narucis pljuvacinu!

    Odgovori

Ostavite komentar