Bravo, Petre, Srbine: Crnogorac došao na prvenstvo sveta, pa istakao našu trobojku! (FOTO)

Maska, koja je postala nužno zlo u borbi s nevidljivim neprijateljem koji duže od godinu dana hara planetom, štitila je Petrovo lice dok je izlazio na podijum, a dominirala je srpska trobojka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Boxing club Budva - Montenegro

Evropski prvak u boksu za mlade i crnogorski reprezentativac Petar Liješević pokazao je svetu ko je i odakle vuče korene.

On se uoči Svetskog prvenstva u Poljskoj pojavio u trenerci svog nacionalnog tima, ali je pažnju privukao drugi detalj – na njegovom licu je dominirala zastava Kraljevine Crne Gore sa srpskom trobojkom i belim orlom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maska, koja je postala nužno zlo u borbi s nevidljivim neprijateljem koji duže od godinu dana hara planetom, štitila je Petrovo lice dok je izlazio na podijum, a dominirala je srpska trobojka.

Jasno je da je ovakav potez naišao na veliki odziv na društvenim mrežama i da je snimak počeo masovno da se deli, a Liješević je na najbolji mogući način poslao važnu poruku, u svetlu tenzija koje vladaju u crnogorskom društvu. Inače, on je prošle godine na Evropskom prvenstvu za mlade u kategoriji do 81 kilogram osvojio zlatnu medalju i time potvrdio da raspolaže velikim talentom.

Na takmičenju održanom u Budvi u svakoj od tri runde je bio bolji od Rusa Ramazana Dadajeva i na kraju se popeo na najviše postolje.

Od 10. do 24. aprila u poljskom Kjelceu biće održano Svetsko prvenstvo za mlade boksere.

SKANDAL! Nurkić veliča džamiju ustaše Pavelića: Čak i muslimani ga mole da ih ne blamira! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar