Bomba iz Moskve: Marko Nikolić dobio savetnika, jednog od najboljih trenera današnjice! (FOTO)

Sjajne vesti za srpskog stručnjaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Srpski trener Marko Nikolić seo je prošlog leta na klupi Lokomotive iz Moskve, uveo ju je u Ligu šampiona, a potom bio na korak do proleća u Evropi.

Iako je ostao bez nekoliko najboljih igrača, uključujući prvu zvezdu tima Alekseja Mirančuka, a da zauzvrat nije dobio adekvatne zamene, Nikolić je uspeo da zadrži tim u vrhu ruske Premijer lige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U prošlom kolu je savladao Spartak i prišao mu na bod u borbi za mesto u Ligi šampiona, što je bila šesta pobeda zaredom u ligi za Lokomotivu.

U klubu su u međuvremenu postali svesni da imaju potencijal, koji su rešili da nadograde, time što će dovesti jednog od najboljih stručnjaka današnjice u ulozi savetnika.

Ralf Rangnik pomagaće Nikoliću u pravljenju tima, a ne treba trošiti reči na to šta je radio u Hofenhajmu i Lajpcigu. Prošle godine je trebalo da preuzme Milan, ali je klub odlučio da zadrži Stefana Piolija.

Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILANSjjne

Rangnik se dovodi u vezu sa mestom selektora reprezentacije Nemačke, a ugovor sa Lokomotivom je takav da može da je napusti u slučaju ponude koja mu se svidi.

Uz Ralfa Rangnika trenerski posao su počeli da uče Julijan Nagelsman, Tomas Tuhel, Adi Hiter, Ralf Hazenhitl i mnogi drugi.

Marko Nikolić caruje Moskvom: Lokomotiva gazi sve pred sobom – pao i slavni Spartak! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar