SKANDAL! Bivša radnica “Maksija” otkrila JEZIVE tajne iz prodavnice: Ovako prodaju TRULO meso

Nekadašnja radnica prodavnice u sklopu trgovinskog lanca "Delez" kaže da je to čega se nagledala i na koji način se postupa sa robom u najmanju ruku skandalozno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock,Vladimir Milovanović

Ukoliko kupujete u “Maksiju”, velika je verovatnoća da ćete kupiti hleb koji su zaposleni nedugo pre toga podigli sa poda, meso koje smrdi jer je pokvareno, a nemojte se iznenaditi ni ako je voće i povrće koje zagrizete trulo.

Ovo za Objektiv tvrdi nekadašnja radnica jednog objekta koje posluje u sklopu trgovinskog lanca “Delez”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ona je radila u manjoj prodavnici „Maksija” kao kasirka, zatim na takozvanoj pijaci u samom objektu, slagala je robu na police, sređivala magacin i hladnjaču, a sve to, naravno, za mizernu sumu.

HLEB SA PODA NA POLICAMA

– Ako postoji način da se nešto ne otpiše, neće ga otpisati ni po koju cenu – kaže naša sagovornica na početku razgovora.

To čega se sve nagledala i na koji način se postupa sa robom je, kako ističe, u najmanju ruku skandalozno.

– Kad pekarki ispadne hleb iz papirne kese, ona ga vraća u nju, pa na policu, jer joj je šef rekao da smanji otpis. Isti slučaj je i sa sečenim hlebovima u plastičnim kesama. I kad oni poispadaju na pod ako se kesa otvori, odmah se vraćaju u nju, naslažu i stavljaju na policu kao da se ništa nije desilo. Sa pecivom šta se tek radi, pa to je jezivo. Redovno se prska vodom i podgreva, i to ono bajato od prethodnog dana. Drugim rečima, ništa se ne baca – naglašava ona.

MELJU SVEŽE SA BAJATIM

Kad je reč o mesu i mesnim prerađevinama, ni tu nema otpisa, pa se prodaje i pokvareno meso.

– Poznato je da u mleveno meso ubacuju komade koji su pred istekom ili im je nedavno istekao rok da bi što manje bacili. Melju ga zajedno sa svežim, pa dodaju neku mešavinu začina koje šalje firma. Tako samleveno meso se vodi pod novim rokom trajanja. Sećam se da su u periodu praznika stigli celi jagnjići, ali pošto nije bilo mesta u hladnjači za meso, stavili su ga u hladnjaču za voće. Krv je iscurila po dnu cele hladnjače, koja je po prodaji proizvoda užasno zaudarala narednih mesec dana – navodi naša sagovornica.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE ZANIMLJIVE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM STANJU OBJEKTIVA ZA 13. APRIL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (46)

  1. Slušaj Dragana, iz koga razloga braniš jednu LOŠU firmu neznam. Ali je činjenica da je to LOŠA firma u koju idu samo oni koji MORAJU. Radnici u njoj su naše komšije i znamo tačno šta se radi, varanje potrošača na svakom koraku. Objave da je neka "AKCIJA" (glup izraz za kratkovremenu rasprodaju) pa onda od toga proizvoda dodje minimalna količina , koja je već za nekoga dogovorena. Bio sam više puta za : prasetinu, jagnjetinu i slično.Teraju ljude da se prijave, a kada dodje nedovoljna količina onda sležu ramenima. Računaju da ljudi kada dodju, nešto će kupiti. Inače dve velike prodavnice u Arandjelovcu zvrje prazne .

    Odgovori
  2. Није потребан никакав информативни разговор, истраге са "Ђуром и Илијом". Да би се ово објавило име и подаци морају бити познати редакцији. Стога онај ко ово има намеру ово да демантује, мора сада да се јави, ако уопште има шта да демантује.

    Odgovori

Ostavite komentar