Julijanu i Miroslava PRŽILI PEGLOM zbog zlata: Nezapamćen zločin kod Aleksinca, lopovi konačno dolijali

Niška policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, intenzivnim radom, uspela da rasvetli ovo nezapamćeno razbojništvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Dve i po godine nakon što su zverski pretukli Julijanu (71) i Miroslav Obradović (71) kao i njihovog sina Zorana (52) i unuka Aleksandara (21) i u njihovoj kući u aleksinačkom selu Mozgovo, maskirani razbojnici koji su jadne ljude napali u pola noći na spavanju, napokon su dolijali.

Sa teškim telesnim povredama Zoran je tada prebačen u UKC Niš gde je operisan, a pravu torturu pretrpela je i baka Julijana koju su razbojnici peglom goreli po telu, Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Niška policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, intenzivnim radom, uspela da rasvetli ovo nezapamćeno razbojništvo, a krivičnu prijavu podneće protiv četrdesetogodišnjeg muškarca iz Loznice, osumnjičenog za ovo krivično delo.

– Sumnja se da su on i još tri osobe za kojima policija intenzivno traga, 8. septembra 2018. godine, tokom noći, ušli u jednu kuću u okolini Aleksinca, u kojoj su spavali ukućani starosti 71, 52 i 21 godinu, vezali ih i zadali im više udaraca, tražeći da im daju zlato i novac. Potom su iz kuće uzeli 30 zlatnika, zlatno prstenje, lančiće, narukvice, priveske, dva sata i manju sumu novca i pobegli. Policija je operativnim radom identifikovala osumnjičenog koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugog krivičnog dela – kažu u policiji u Nišu.

Nesrećni ljudi su te noći pretrpeli strašnu torturu, o kojoj najbolje svedoče reči bake Julijane koja je tada pričala o mučenju koje su pretrpeli.

– Onda je jedan od njih zaurlao da mu nađemo peglu i tada je krenula agonija. Uključio je u struju i počeo da me prži njome po telu. Najpre mi je vrelu peglu stavio na ruku, zatim na nogu… pa opet na ruku. Trpela sam misleći da će odustati, ali kada su zapretili da će unuku napraviti ožiljak koji će nositi ceo život, suprug je rekao: “Daj im zlato”. Odvezali su me i ja sam ih odvela do sobe u kojoj je aktovka puna zlata. Skinuli su nam čak i venčane burme, sat, unuku su polomili laptop, odneli mobilni telefon – rekla je Julijana pre dve i po godine za.

 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar