ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 12. do 18. aprila: Nepovoljan aspekt Venere i Plutona ima veliki uticaj na ljubav

Rak dobija energiju za novi početak, Devica je raskrstila sa prošlošću, Blizanci se odlično osećaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/v.ivash

OVAN

Posao
Ovo je period u kome više nego ranije razmišljate o finasijama i ulaganju za budućnost. Ipak, možete očekivati manji pomak na poslovnom planu. Očekujte nove projekte, ali i nagrade koje su izostale.
Ljubav
Ovo su dani čistog hedonizma. Željni ste opuštene atmosfere i nežnosti. Zato ćete pokušavati da pravite povoljne uslove za uživanciju. Krajem sedmice očekujte više društvenih kontakata.
Zdravlje
Posetite nutricionistu.

BIK

Posao
Vaš stabilno uhodani ritam pretrpeće promene tokom ove sedmice. To će vam dobro doći jer ste željni rizika i već vam je postalo dosadno. Imate veliku želju da napravite bitan preokret na poslovnom planu. Imajte u vidu da imate i odgovornost. Krajem sedmice nalazite se u potpuno novim poslovnim uslovima.
Ljubav
Već u prvom danu nedelje nepovoljan aspekt Venere i Plutona ima uticaj na ljubavne događaje. Tako da će odnosi koji su već odavno mrtvi biti prekinuti, dok će oni, koji su u manjim problemima, transformisati ljubav i pronaći rešenje. Međutim, ovu nedelju obeležava gostovanje Venere u vašem znaku. Tako da možete očekivati stabilnije i dugoročnije ljubavne odnose ako je ljubav rekonstruisana ili je bar na početku.
Zdravlje
Manji problemi sa preteranom ishranom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Nemojte strahovati da ste usamljni u idejama, ali ipak povedite računa o jakom egu koji se baš probudio. Imate sve šanse da napravite dobro rešenje poslovnog problema ako radite planski a ne stihijski. Mlad Mesec u Ovnu u ponedeljak obeležava nove početke kod svih a i kod vas. Krajem sedmice imate dobar start na novom poslovnom zadatku.
Ljubav
Nemojte se pecati na emotivne ucene, jer to radi protiv vas. Imajte bar malo svesti da ne verujete u sve što vam drugi serviraju. Na poslu su moguće intrige koje će vas dovesti do neraspoloženja. Mlad Mesec u Ovnu i Venera od 14. aprila donose mogućnost novih ali tajnih avantura koje neće imati dug rok trajanja.
Zdravlje
Odlično se osećate.

RAK

Posao
Mlad Mesec u Ovnu vam daje hrabrost i energiju novog početka. Tako da ovaj period započinjete novim idejama i poslovnim potezima. Učite kroz sopstveno iskustvo i akciju jer to je ono što vas dovodi do cilja. Najvažnjije je da sebe stavite u prvi plan da bi mogli da se vodite svojim autentičnim idejama.
Ljubav
Iskoristite Venerin boravak u Biku da biste osvežili ljubav i emotivne odnose. Imate veliku šansu da stabilizujete vezu i započnete sa novom ljubavnom energijom tokom ove nedelje. Zato budite spremni za nova dešavanja i nova osećanja. Pa tako lako i zaboravite na skorašnja razočarenja.
Zdravlje
Pokušajte da se usaglasite sa klimatskim promenama.

LAV

Posao
Nedelja pred vama ne donosi ništa novo u vezi posla, ali u vezi saradnje imate nove dogovore. Neke nedoumice nećete rešiti, ali ćete znati gde da uložite novac. Krajem sedmice promena poslovnih partnera uslovljava i poseban oprez. Neke ugovore ne treba potpisivati tokom sedmice.
Ljubav
Zahtevni ste i na poslu, ali i u ljubavnom segmentu. Nikako da nađete neki dobar balans kada su vaša očekivanja u pitanju. Sukob mišljenja koji ćete imati početkom nedelje, krajem sedmice popravljate. Tako da je kod vas aktuelno hladno pa toplo u ljubavi tokom cele sedmice.
Zdravlje
Premor, ali ne fizički, već psihički.

DEVICA

Posao
Energija početka mladog Meseca u Ovnu daje vam hrabrost da prihvatite nove poslovne izazove. Zato tokom ove sedmice imate podršku planeta da se potvrdite na polju posla i da imate dovoljno hrabrosti da zauzmete jasan stav. Ako ste hteli promene, ovo je idealna prilika da ih započnete.
Ljubav
Napokon ste raskrstili sa prošlošću i znate da treba da idete napred. Ovo je period u kome dobro znate kako da stabilizujete ljubavni odnos koji je tek počeo. Pobedite sebe i krenite napred ka novoj ljubavnoj budućnosti. Hrabrost vam daje mlad Mesec u Ovnu.
Zdravlje
Povremena nervoza.

VAGA

Posao
Ako ste hteli značajne promene u poslu sada je trenutak da iskoristite mlad Mesec u Ovnu i krenete u nove poslovne pobede. Budite dominantni hrabri i pre svega direktni. Samo jasni predlozi sada imaju dobru priliku da se ostvare. Nemojte manipulisati, jer to može da se okrene protiv vas.
Ljubav
Mlad Mesec u Ovnu je u vašem polju partnerstva. Zato imate priliku da menjate ljubavni status i započnete novi. A sa uticajem drugih aspekata i planeta čak imate mogućnost i da transformišete ljubavni odnos koji je još uvek dobar. Vibritrate na dve strane, ali se ipak morate odlučiti za šta je potrebno da se borite za slobodu ili za brak.
Zdravlje
Moguće alergijske reakcije.

ŠKORPIJA

Posao
Imajte na umu da je fleksibilnost put do cilja. Imate hrabrosti, ali ne smete biti kruti i dogmatični onako kako vi umete. Upotrebiite svoje iskustvo i intuiciju da bi došli do cilja. Početak nedelje je problem sa poslom ali krajem perioda imate čistu situaciju pred sobom.
Ljubav
Vaša radoznalost vas može odvesti u kratku avanturu koja neće dugo trajati, ali vam može doneti probleme. Slobodni pripadnici znaka imaju šansu da polovinom sedmice uđu u tajnu ljubavnu vezu sa osobom iz poslovnog okruženja. Krajem sedmice bolja situacija za ljubav i nežnost.
Zdravlje
Fizička aktivnost je neophodna.

STRELAC

Posao
Ovo je sedmica u kojoj lakše i brže možete doći do cilja. Novi poslovi i nove priče o projektima su na pomolu. Zato se naoružajte pozitivnom energijom i zaplivajte tamo gde ste već krenuli. Tokom nedelje započnite novi posao jer vam može doneti dobre nagrade.
Ljubav
Venera će 14. aprila ući u vaše polje posla, pa vam se otvara mogućnost ljubavi na radnom mestu. Čuvajte se intriga koje neće biti prijatne za vaše uši. Imajte na umu da još dugo radite na tom mestu pa vidite koliko vam se isplati da se dovedete u nezgodnu poziciju.
Zdravlje
Veoma ste vitalni.

JARAC

Posao
Venera će boraviti u Biku i to je ona energija koju ste čekali. Zato tokom sedmice krenite u nove poslovne projekte bez straha od neuspeha. Sada lakše možete pronaći put u rešavanju poslovnih problema. Nadređeni vas mogu bolje razumeti, a starije kolege vam mogu puno pomoći. Zato krenite napred i iskoristite svežu energiju novog početka.
Ljubav
Ovo je početak optimizma i boljeg raspoloženja kada je vaš znak u pitanju. Zato iskoristite blagotvoran uticaj Venere iz Bika i uživajte u zajedničkim planovima i ciljevima. Sada je lakše da napravite dogovor sa partnerom i kada je zajednički život u pitanju.
Zdravlje
Nemate tegobe sa zdravljem ako niste hronično bolesni.

VODOLIJA

Posao
Imate iskru početka koja vas udara direktno u stav koji treba da zauzmete na poslu. Novi pristup ne podrazumeva da ne učestvujete ili da budete posmatrač, već da se postvavite u centar događaja. Lakše ćete rešiti problem ako ste u vatri problema nego da ga posmatrate sa strane.
Ljubav
Kod vas je ljubav uvek dobro došla, ali sada imate preča posla oko uređenja doma. Preokupirani ste dekoracijom ili promenom u vlastitom domu. Želite da promenite atmosferu u kojoj živite. Od nečeg treba kreniti, pa makar to bilo i premeštanje nameštaja iz jednog ugla u drugi.
Zdravlje
Manje tegobe sa probavom.

RIBE

Posao
Bolje materijalne prilike i veće zadovoljstvo je pred vama. Ovo je dobra sedmica za učenje proširenje vidika pa i filozofiranje. Ipak, imate jaku fizičku energiju koja će vas držati duže od ove nedelje. Iskoristite pozitivne aspekte početka i krenite u nove prilike. Ponude posla dolaze ka vama, pa imate mogućnost da birate.
Ljubav
Nije period da budete spori i da čekate, jer što brže delujete brže ćete menjati svoj emotivni život. Ovo je sedmica pozitivnih promena i pozitivne energije koja će vam doneti puno dobrih društvenih susreta. Takođe možete biti veoma ubedljivi, ali i dobar slušalac. Dovoljno je da budete iskreni i pokažete ljubav kada je to potrebno.
Zdravlje
Nemate problem sa zdravljem.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar