Oglasila se policija nakon napada Milovih “komita” u Beranama: Prekršajne prijave protiv 4 osobe

Izdato saopštenje crnogorske policije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Beranska policija uhapsila je tri lica zbog incidenta koji se dogodio “tokom kretanja organizovane auto kolone, dok je protiv jedne osobe podneta prekršajna prijava u redovnom postupku”, saopštila je Uprava policije posle teškog incidenta u Beranama u kome je pretučen meštanin G.L. koji je prijavio pripadnicima policije da su ga fizički napala četiri njemu nepoznata lica.

– Službenici Centra bezbednosti Berane se brzo identifikovali i priveli vinovnike događaja. Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je G.L. upućivao uvredljive reči učesnicima organizovane auto kolone kada su I.C, A.S., J.G. i A.T. fizički napali G.L. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Beranama koji se izjasnio da u radnjama pomenutih lica nema elemenata krivičnog dela. Policijski službenici lišili su slobode I.C, A.S. i J.G. zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru i oni će biti uz prekršajnu prijavu privedeni Sudu za prekršaje u Beranama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Protiv maloletnog A.T. podnijeta je prekršajna prijava u redovnom postupku.Protiv G.L. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru – saopštila je Uprava policije Crne Gore, koja je karavan “komita” tretirala “organizovanom auto kolonom”.

Zanimljivo, beransko tužilaštvo u bestijalnom prebijanju “nije našlo elementa krivičnog dela”, dok su iz te “firme” prošle godine malo-malo naređivali privođenje sveštenika Eparhije budimljansko-nikšićke, građana učesnika litija, a da se o učesnicima auto kolona i ne govori…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Nek je Bog u pomoci nasim Srbima u Crnoj Gori, treba ovo izdrzati i pregurati. Dobra vest je da je Milova imperija pred pucanjem i da su ovo znaci ocaja. Drzite se i gurajte dalje!

    Odgovori

Ostavite komentar