Ogromna TUGA: Nakon duge i teške bolesti PREMINULA ugledni turizmolog Danijela Milutinović

Bila je divna majka Katarini i Mirjani i supruga Draganu, koji su je, sa rodbinom i prijateljima, ispratili na večni počinak na lozničko groblje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

U Loznici je, posle duge i teške bolesti preminula mr Danijela Milutinović (51), koja je godinama važila za jednog od najboljih turizmologa, ne samo u zapadnoj Srbiji, poštovan srednjoškolski profesor, zapažen predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije u Loznici, istaknut rukovodilac u HTP “Banja Koviljača” i vrhunski profesionalac u Gradskoj upravi u Loznici.

Danijela je dala značajan pečat razvoju turizma u ovom delu Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Po znanju, umeću i idejama bila je turizmolog bez konkurencije. Ostaće upamćena po razvoju brojnih ovdašnjih destinacija, njihovoj afirmacije kroz dokumentarne emisije, koje je uradila i ostavila ih, kao neku vrstu legata, kraju i gradu kom je bila sasvim posvećena.

Tiha, odgovorna, savesna i uporna mr Danijela Milutinović znala je da se i te kako bori i izbori da mnoge ideje prođu u uslovima, kada je birokratija znala da se ispreči. Bila je omiljena i cenjena u čitavom kraju. Ugledna sugrađanka, koja je to postala jer je delovala, svim srcem, za progres Loznice i Jadra, koji su, sada, velikim slovima istaknuti na turističkoj mapi, ne samo Srbije.

Bila je divna majka Katarini i Mirjani i supruga Draganu, koji su je, sa rodbinom i prijateljima, ispratili na večni počinak na lozničko groblje.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar