Lečić je patrijarhu Pavlu uputio ZAHTEV, pa otišao u Hilandar: Sve je povezano sa ovom ŽENOM

Branislav Lečić dosad je bio u dva braka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Aleksandar Baclija/E-stock

Nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje, a Merima Isaković dala ispovest u kojoj tvrdi da je Lečić pokušao da je siluje dok su studirali, nova saznanja o glumcu i bivšem ministru kulture ne prestaju da se nižu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

RAZVODI ZBOG PRELJUBE

Podsetimo, Branislav Lečić dosad je bio u dva braka, a oba su se navodno okončala zbog njegovog neverstva. Prva glumčeva supruga bila je Ivana Vujadinović, koja je bila 18 godina mlađa od glumca, pa je on tražio dozvolu patrijarha Pavla da sa njom stupi u brak. Lečić i Ivana su zajedno dobili dvoje dece, sina i ćerku Anu, sada poznatu glumicu. Njihov brak trajao je 13 godina, a kako su mediji tada pisali, okončao se jer je Ivana saznala da je glumac vara, ali do okončanja braka je došlo 2007. godine, kada je ona uplovila u vezu sa jednim stjuardom, za kog se udala i dobila tri ćerke.

Nakon prvog razvoda, Branislav Lečić je započeo vezu sa voditeljkom Ninom Radulović, a 2011. su se venčali i ubrzo dobili sina. Ipak, kako su mediji pisali, i toj ljubavi je došao kraj zbog Lečićevog neverstva, pa su se zvanično razveli 2017. Naš izvor navodi da je glumac tokom oba braka bio svestan svoje tamne strane, ali da je ipak nastavljao tako da se ponaša. Zanimljivo je da je Lečić pre prvog braka neko vreme proveo u Hilandaru i živeo monaškim životom.

Isplivala ŠOK INFORMACIJA! Branislav Lečić bio na ORGIJAMA kod poznatog biznismena, pijani imali odnose 

IZUČAVAO DUHOVNOST

– U Hilandar sam došao s ambicijom da tamo ostanem duže vreme. Nisam mogao da predvidim koliko, ali sam dobio odobrenje beogradske Patrijaršije da ne budem turista, nego jedan od iskušenika. Vreme sam provodio s monasima, nisam izlazio iz njihovog kruga. Imao sam svoju monašku odoru, radio sam u vinogradu i u kuhinji, pripremao drva i sve ostalo što je bilo potrebno. Tada sam imao 33 godine, to je bilo pet godina pre nego što sam se oženio prvom suprugom – ispričao je glumac pre četiri godine i objasnio:

– Otišao sam u Hilandar zato što je to duhovno mesto pravoslavne vere, kojoj mi pripadamo. Pošao sam od toga da izučavanje duhovnosti mora da počne od mesta gde ste rođeni. Ja sam rođen u Srbiji, ona je moja majka, zemlja koju volim i pripada korpusu pravoslavne religije. Zato sam morao da odem na sva ta sveta mesta kako bih osetio tu njihovu energiju. Hilandar je mesto gde bih mogao da provedem ceo život, siguran sam da bih mogao da živim monaškim životom – ispričao je Branislav Lečić pre četiri godine za medije, kada se nakon razvoda od Nine prisetio monaških dana, pa je rekao da bi bez problema mogao da se zamonaši, i to trajno.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 10. I 11. APRIL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pametna Ivana, napustila ga i ne oglašava se i blamira, a što se tiče Hilandara, grešnom čoveku ni Hilandar ne može da pomoći!!!.

    Odgovori

Ostavite komentar