Saša i Željko su 15 godina imali POSAO iz snova! Sve je PUKLO zbog ove odluke, Grand hitno SKINUT s Pinka

Nije im bilo ravnih, ali su im se pre sedam razdvojili putevi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dva medijska maga Željko Mitrović i Saša Popović sarađivali su punih 15 godina.

Emisije “Grand” produkcije poput “Grand šou”, “Grand parada”, “Zvezde Granda” od kraja devesetih godina, pa sve do sredine prošle decenije bile su jedne od najgledanijih na kanalu televizije “Pink”. Saradnja je bila uspešna i plodonosna za obe strane, a onda se 2014. godine sve promenilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, tadašnji vlasnici “Grand” produkcije Lepa Brena i Saša Popović prodali su 51 odsto deonica SBB kablovskoj mreži, a onda je Popović izašao pred Mitrovića sa ponudom koju ovaj nipošto nije želeo da prihvati.

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

“Popović je izašao pred Mitrovića s krajnje neprihvatljivim predlogom – da njegove emisije ostanu na zemaljskom Pinku, a da kablovski Grand kanal prebaci na SBB mrežu umesto na Klik Pink paket. To je Željka razbesnelo, zbog čega je rešio da sve emisije „Granda“ skine sa svoje televizije koja ima nacionalnu frekvenciju. Dao im je otkaz, koji stupa na snagu 1. septembra, s početkom jesenje šeme. Ugovor između Pinka i „Granda“ važi na pet sezona i istekao bi u leto 2015, ali Pink može na kraju svake sezone da ga raskine, što je sad Željko i učinio”, otkrio je izvor “Kurira” 2014. godine.

Foto: Pixabay, Antonio Ahel/ATAImages

Saša i Željko su tada zauvek prekinuli saradnju. “Grand” televizija se od 2014. godijne emituje u okviru “SBB” kablovkske mreže, dok se emisije “Zvezde Granda”, “Zvezde Granda specijal” i “Nikad nije kasno” emituju na televiziji “Prva”.

Saša Popović BRANIO Zvezdama Granda da dolaze u EMISIJU Lee Kiš: Voditeljka otkrila sve!

Kako je Objektiv nedavno pisao, Brena i Saša su od prodaje “Granda” zaradili neverovatnih 30 miliona evra. Pre sedam godina kada su ostali delimični vlasni dobili su 15 miliona, a nedavno su prodali ostatak i dobili i drugu polovinu novca.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar