Srpkinja prizvala MRTVU sestru, a onda se SLEDILA: Kad je ušla u sobu, zatekla je unuku u užasnom stanju

Ideja o prizivanju duhova i komuniciranju sa onostranim svetom je veoma čest motiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: David Špidlen / Bod zlomu / Profimedia

U našoj narodnoj religiji veoma su živa verovanja u mitska i natprirodna bića, pa se u srpskim selima i dalje održavaju i prepričavaju predanja o neobjašnjivim i misterioznim susretima sa onostranim pojavama. Jedna od takvih priča i dalje izaziva strah i trepet.

Naime, radi se o ženi koja je izgubila sestru, pa je zajedno sa bratom, njegovom familijom i malim unukama, rešila da je prizove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo nas je četvoro u sobi, koristili smo zlatan prsten, čašu vode i slova na papiru. Kada je sve počelo moj brat je bio toliko napet i uplašen. U jednom momentu smo čuli pucketanje i jednostavno se svi uznemirili, međutim brat nije mogao da izdrži i kresnuo je upaljačem. U tom momentu, unuka (4 godine) je zaplakala u sobi pored. Kada smo otišli tamo, zatekli smo dete okrenuto naopako u krevecu, a lopta koja je bila pored nje, sada je bila na sred sobe. Pitali smo devojčicu šta je bilo, a ona je rekla “Baba mi otima loptu” misleći pri tom na moju pokojnu sestru koju smo mi prizivali. Nakon toga, nismo više pokušavali – prepričala je ona svoje jezivo iskustvo.

Ideja o prizivanju duhova i komuniciranju sa onostranim svetom je veoma čest motiv u našem društvu, pa se neretko mogu čuti različite varijacije događaja na ovu temu.

Da li ste se vi nekada upustili u avanturu prizivanja pokojnika ili ste čuli priče o susretima sa onostranim pojavama? Pišite nam u komentarima.

Osetila promaju dok se kupala, a kada je pogledala ka ogledalu saznala je jezivu istinu (VIDEO) 



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar