OTKRIVENA TAJNA

RAZOTKRIVENE zvezde devedesetih: Samo su otvarale usta i igrale, a ONE su zapravo otpevale njihove hitove

Ovo mnogi nisu znali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačice Ivana Peters, Marija Mihajlović, Aleksandra Radović, Tanja Jovićević danas su svima dobro poznate, a tokom devedesetih pevale su prateže vokale zvezdama koje su tada bile aktuelne.

Tako su, recimo, članice grupe “Models”, pokojna Ksenija pajčin, Ana Kokić i druge uglavnom samo đuskale i otvarale usta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon 24 godine otkrivena TAJNA pesme Upalite za mnom sveće: ON je prvi čuo, ali je bila suđena Džeju

Kako se svojevremeno pričalo, Marija Mihajlović je za pesmu navodno uzimala 50 evra, a za zvezde umesto kojih je pevala imala je jedan zahtev.

“Ja sam insistirala da na svim tim nosačima zvuka stoji moje ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu ja tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta piše na tim kasetama i CD-ovima. Te devojke koje se tu pojavljuju su igračice, one su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam”, rekla je jednom prilikom Marija, preneo je Alo.

Otkrivena dugo čuvana tajna: Zbog OVE pesme je Željko Bebek napustio “Bijelo dugme” (VIDEO)

Iza hita “Oči boje duge” grupe “Dr. Iggy” stoji Ivana peters.

“Spoj boje glasa, način na koji sam otpevala i teksta, možda je to dovelo do toga da sada bude kao neka himna. Sada mi sve to deluje naivno i otpevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Ja bih to mnogo promenila sada, posle ovoliko vremena”, rekla je Ivana za Mondo.

Ana Okić je jednom prilikom i priznala da na početku karijere nije sama pevala jer je bila previše mlada.

Otpevao je veliki HIT, pa nestao sa scene: Zaštitni znak mu je MARAMA, a kaje se zbog jednog dueta (FOTO)

“Nikad nisam krila da je na dva albuma grupe Energija pevao neko drugi. Bila sam mlada, tada sam imala samo 16 godina i nisam imala mnogo iskustva sa estradnim pevanjem. Već na trećem albumu pevala sam ja”, rekla je ona, preneo je Alo.

foto:ScreenShot Instagram

Prvih par albuma grupe “Models” otpevala je Tanja Jovićević, dok je Aleksandra radović otpevala pesmu “Bez tebe” grupe “Dobar, loš, zao”.  Pesmu “Tornado” grupe “Mej Dej” otpevala je, zapravo, Ceca Slavković.



Izvor: Objektiv.rs, Mondo, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar