(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Majka ŠPIJUNIRALA sina u školi: Zbog onoga što je videla profesorke su dobile otkaz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Kamdenu Dejvisu iz Baton Ruža u američkoj saveznoj državi Luizijani dijagnostikovan je autizam, te je njegova majka odlučila da ga upiše u školu po imenu Houp Akademi, koja se predstavlja kao škola za decu s posebnim potrebama.

Nakon nekog vremena njegova majka Milisa shvatila je da dečak iz škole dolazi vidno uznemiren, te je odmah znala da nešto nije u redu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog toga je u njegovu školsku torbu 2018. godine, kada je dečak imao 12 godina, stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila šta se događa na nastavi.

Ispostavilo se da je Kamden bio zlostavljan u školi, ali ne od strane druge dece, kao što je majka sumnjala, već od strane profesora.

– Htela sam vrištati i plakati jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala tamo, a da nisam znala šta se dešava, dotukla me – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dve profesorke ponašaju prema njenom sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

Otkrila je kako su joj sina zlostavljale dve profesorke.

– Da vidimo šta bi učinili s njim u j… javnoj školi. Ne bi izdržao ni minut – čuje se na snimkum dok mu na drugom profesorka prigovara zato što ne piše, te mu govori kako zbog toga ne može sedeti s drugim učenicima. Direktor škole Liza Stoun odmah je dala otkaz profesorkama i izvinila se za incident.



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar