Rekli im da neće imati decu: Ne samo što su dobili blizance, već se na porođaju dogodilo još VEĆE čudo

Sudbina se neviđeno poigrala s njima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dailymail.co.uk printscreen

Džes Kelin (31) porodila se početkom godine donevši na svet dva predivna dečaka.

Pre samo godinu dana ovaj čin u njenom životu bio je nemoguća misija, a sada su ona i suprug Kris (34) po mnogo čemu zasluženo naslovnim stranama vodećih evropskih portala.

Doktori su Džes pre desetak godina rekli da ima organizam daleko starije žene kao i da su joj jajnici kao u žene od 45 godina.

“To je bio užasan udarac za mene. Nisam mogla da verujem da nikad neću zatrudneti. Nisam se predala”, rekla je Džes, prenosi Dejli mejl.

40 dana ležala u komi: Skrhana porodica pristala da se ISKLJUČI sa aparata, a onda se dogodilo ČUDO

Zahvaljujući velikoj ljubavi između supruga Krisa i nje, par je godinama pokušavao da uradi ono što je najviše želeo. Kada su već polako dizali ruke od svega, Džes je proleća 2020. godine zatrudnela.

“U najgore vreme, kad je počela epidemija. Ali, znali smo da nam je suđeno da imamo dete, ne i decu. Kada su nam rekli da nosim blizance, našoj sreći nije bilo kraja”, ističe Džes.

A onda se dogodio i famozni 19. januar kada se osam minuta pre ponoći rodio mali Erik. Deset minuta kasnije na svet je došao i Albert. Dakle, 20. januara.

“Život se poigrao s nama i njima. Blizanci a rođeni u dva horoskopska znaka – Erik je Jarac, a Albert – Vodolija. I uopšte ne liče, nemaju ništa slično. Drugačija boja kose, potpuno se razlikuju i kad spavaju, jedu. Neverovatno”, kaže Kris.

Čak su i doktori ushićeni konstatovali da je ovo bio najobičniji upliv sudbine. Sudbine koja ih je nagradila za sav trud i neodustajanje i pored loših šansi.

“Četrnaest smo godina proveli zajedno, a sad nas tek čeka prava avantura. Jedva čekamo”, konstatuje Džes.

Policajac Marko pre 14 godina NESTAO: Pronašli telo i proglasili ga mrtvim, a sada se dogodilo ČUDO



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar