ISKRENI

Natalija i Sani “Trik FX” opleli po Miljani i rijalitiju, pa otkrili: Mi smo sada u TEŠKOJ SITUACIJI

"Nisam ja Lepa Brena", rekla je Natalija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:Printscreen Instagram

Članovi grupe “Trik FX” Natalija i Sani Ibrainov uključili su se u emisiju “Puls Srbije” i govorili o rijalitiju “Zadruga” u kom su i sami učestvovali.

“Iskreno, ja sam navikla na normalan život, na sport, na zdravo spavanje, za mene je to bilo strašno. U ovom zadnjem rijalitiju mi je bilo lakše jer smo bili zajedno. Ja sam pravdoljubiva, ne trpim laži i nepravdu i rekla sam da neću nikada više ući u rijalitiji i da to nije za mene. Želela sam da dokažem da to nije tako, i svima sam želela da dokažem da sam u pravu, posle sam se i pokajala što sam ušla. Nisam navikla na te ljude, na vređanje, na tu atmosferu. Nisam navikla da maltretiram ljude, već da im govorim lepe strvari, da budem tu za njih”, govorila je Natalija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Natalija Trik FX morala da reaguje: Vređali su me na NACIONALNOJ osnovi, a ja sam SRPKINJA!

“Naravno. Oba rijalitija gde smo mi bili su drugačiji, ‘Farma’ je bila mnogo bolja. Biti rijaliti igrač je danas ozbiljan posao, jako se dugo spremaju za to i znaju šta treba da rade, mi smo ušli nespremni. Situacija te natera da postanemo to što nismo. Nije mi toliko bilo teško, koliko mi je nedostajala pordica. Dešavalo se da izgubim kontrolu, nema nekog objašnjenja za to, velika psihološka igra”, nadovezao se Sani.

Oni su se osvrnuli i na Miljanu Kulić i to što je obrijala glavu.

“Kada sam to videla bilo mi je strašno. Miljana menja raspoloženja u toku dana, spremna je na sve kako bi skrenula pažnju. Ne mogu ni sa psihiološke strane da pričam o tome. Jako sam pametna i imam dosta iskustva, ali rijaliti je igra i oni koji su dugo tamo tačno znaju šta treba da rade, znaju šta treba da kažu”, istakla je pevačica.

Bila je u grupi Trik FX, šuškalo se da je Natalija IZBACILA zbog Sanija: Snimila je HIT, a onda nestala

“I te kako sam siguran da je to uradila bez griže savesti kako bi skrenula pažnju na sebe. Ima njih 7, 8 koji su igrači koji znaju kako da skrenu pažnju na sebe, a s obzirom na to da nije duže vreme u centru pažnje ona je skrenula pažnju na sebe. Verujte da ima ljudi koji kad nisu u centru pažnje, oni jednostavno počinju da razmišljaju kako da povrede nekog kako bi skrenuli pažnju na sebe,  samo da su u centru paznje, a ima ih tamo dosta”, dodao j njen muž.

“Ovo je rijaliti za neradnike, sedeti tamo 24 sata toliko je dosadno, slušate jednu te istu priču. Mi smo sada u jednoj teškoj situaciji, da nije bilo tog rijalitija, ne znam kako bi sada mi živeli. Nisam ja Lepa Brena, pare se troše. Jesmo imali ušteđevinu, ali to nije dovoljno. Muka te natera da na sve”, iskreno je rekla Natalija u emisiji.

Natalija Trik FX priznala šta je muči poslednjih meseci: Loše sam, padam u DEPRESIJU

“Ljudima je interesantno kada ne dam Saniju da jede, a ne dam mu da jede jer ima holesterol. Šta treba muž da mi umre, pa šta ću onda?”, našalila se ona dalje.

Sani je otkrio i da li je tačno to da je trebalo da snima film u Londonu.

“Istina je. Nisam ja kriva, ali on nije hteo da ostavi svoju porodicu. Trebalo je da ode na dve, tri godine”, ispričala je Natalija, a on je to potvrdio.

“Nisu mi dali da Natalija bude sa mnom tamo. Taj film na kraju nije ni snimljen. Davali bi mi banje para nego ostalima”, zaključio je Sani u emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar