Uzela je suprugov telefon i videla tri SUMNJIVA broja: Nakon što ih je pozvala, zanemela je od ŠOKA

Iako je izgledalo kao da je njihov brak savršen, ova priča ipak nije imala srećan kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Pixabay / an Vašek

Pre nekoliko godina na društvenim mrežama se pojavila priča jedne prevarene žene koja je potom izazvala oštru polemiku među korisnicima, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– Inače nisam ljubomorna, i nisam pomišljala da me vara, ali jedne večeri đavo mi nije dao mira i kad je suprug zaspao, odučila sam da mu proverim telefon. U porukama i na društvenim mrežama nije bilo ničeg sumnjivog, pa sam prešla na listu poziva. Tamo sam našla tri “sumnjiva”, često birana kontakta – požalila se ona i dodala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jedan je bio “najnežniji dodir”, drugo “slatke suzice”, a treće “žena mojih snova”. U momentu sam poludela i počela da razmišljam sa koliko li me njih muž vara. Pala mi je klapna, i otišla sam u kupatilo da smesta okrenem sva tri broja – ispričala je uznemirena žena i potom objasnila šta se dogodila kada je rešila da preduzme taj korak:

– Prvo sam okrenula “najnežniji dodir”. Javila se njegova majka. Propala sam u zemlju od sramote i obećala da ću joj ispričati zašto sam je zvala. Počela sam da razmišljam da li ću se obrukati pred još nekim članom porodice, ali nije mi padalo na pamet ko bi, dođavola, mogle da budu “slatke suzice”. Ipak sam okrenula i javila se njegova deset godina mlađa sestra. Sada sam bila sigurna da sam “žena iz snova” ja, i tako je bilo – kad sam okrenula, zazvonio je moj telefon – objasnila je ona i dodala kako se osećala u trenutku kada je saznala da njen brak ipak nije pred pucanjem:

– Bila sam istovremeno ponosna što je moj muž tako divan prema nama i oduševljena načinom na koji nas doživljava, a u isto vreme sam htela da umrem od sramote što sam spala na ovako niske grane. Ispričala sam mužu šta sam uradila, a on se slatko ismejao. I dalje me je bilo sramota, pa sam odlučila da se iskupim i kupim mužu poklon. Pola ušteđevine dala sam za njegov novi ručni sat, i nije mi bilo žao – kazala je ona.

Ubrzo nakon što su saznale za ovu neprijatnu i pomalo bizarnu situaciju, i njegova majka i sestra su rešile da mu nešto poklone. Majka mu je dala novac, a sestra mu je pomogla da kupi novi motor.

– Moj suprug je bio zaista iznenađen i srećan zbog poklona, ali to nije bila reakcija koju sam očekivala – umesto smeha i poljubaca, dobile smo iznenadne suze i pitanja da čime je on zaslužio da ga mi toliko volimo – objasnila je ova žena.

Međutim, ova priča se nije završila onako kako se očekivalo.

– Nije prošlo ni pola godine, moj suprug je otišao od kuće. Baš kad je odjednom ‘električar Aleksa’ počeo svaki čas da ga zove. Na onom motoru koji mu je sestra pomogla da kupi, sa novcem koji mu je majka dala i sa satom na ruci koji sam mu ja kupila – završila je izneverena žena svoju ispovest.

Muž joj poslao fotografiju iz kupatila, a potom GRDNO ZAŽALIO: Sada ga svi najstrašnije pljuju (FOTO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar