Sa 16 godina dobila 2 miliona evra na lotou, pa uništila život: Sada moli za hranu i spava gde stigne

Nije dobitak za svakoga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/This morning

Priča Britanke Keli Rodžers (34) idealan je primer za svakog ko iznenadno dobije ili nasledi veliki novac kako da NE postupa s njim.

Najmlađa dobitnica ikada za džekpot u iznosu od dva miliona evra 2003. godine imala je samo 16 godina i nije bila ni približno zrela da bi samostalno donosila odluke šta da radi s tolikim novcem.

Umesto da ga negde sačuva ili uloži, kao što su joj roditelji predlagali, Keli prvo što je uradila bilo je da njih otkači i krene tako mlada samostalno u život.

Kao zavisnica od provoda i pića, toliki novac samo joj je dao vetar u leđa da nastavi sa potpuno ludačkim tempom i zauvek batali školovanje. Umesto na predavanja, išla je na zabave, trošeći hiljade i hiljade evra za 10-15 dana.

Pozajmljivala je novac čak i onima koje nije znala (i koji joj ga nikad nisu vratili), trošila ga je na nekoliko operacija poput nosa, grudi i usana, kupila je dva preskupa automobila i preselila se u srce Londona gde vrvi od noćnog života. Naravno, deo para otišao je i na putovanja koja je plaćala i drugaricama. Kojih danas, kad ništa nema više u džepu ni nema naravno oko nje.

U međuvremenu je Keli u roku od četiri godine bankrotirala. Dakle, već u 20. godini života, njoj je otišao sav novac. Tada je, uveliko u stadijumu zavisnice od heroina i kokaina, pokušala da obnovi kontakt s roditeljima ali bez uspeha.

Keli je 2018. uspela da stane na noge, ali se brzo vratila kokainu, Foto: Youtube printscreen/This morning

Život joj je toliko uništen da je nekoliko puta završavala na ulici. Ipak, zahvaljujući poznanstvima sa nekim poznatijim ljudima koje je tokom manijakalnog trošenja novca upoznala, uspevala bi da stane na noge i ponovo ima kod sebe neku svotu.

Ipak, to je obično išlo na piće i kokain, pa je tri puta završavala na klinikama za bolesti zavisnosti. Ovih dana dospela je u centar pažnje jer je slupala auto u predgrađu Mančestera, a onda joj je policija ponovo u krvi pronašla tragove droge.

“Ponovo sam dotakla dno. Po ko zna koji put. Tako stanem na noge, krenem sa normalnim životom ali sve to sklizne u provaliju za nekoliko dana. Nadam se da će ovog puta biti drugačije”, rekla je Keli Rodžers policiji u stanici.

Poslednjih meseci Britanci je mogu videti po raznoraznim jeftinim hotelima kako noći i smuca se, kao i po ulicama, gde je u nekoliko navrata čak i molila za hranu. Retko ko veruje da će Keli ikada zaista stati na noge, ali ona se ne predaje. Bar tako kaže.

Žena poslala muža da uplati LOTO, a on označio POGREŠNE brojeve: Gledali prenos kad se dogodilo čudo



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar