Danas je jedna od najizazovnijih pevačica, a Anu Kokić s početka karijere ćete teško prepoznati (FOTO)

Tada je pevala u grupi "Energija"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Ana Kokić

Poznata pop-folk pevačica Ana Kokić prvi put se pojavila u javnosti kao član grupe Energija. Ali… To nije bilo prvo njeno muzičko angažovanje.

Ana je nastupala sa rok bendom Amnestit 1999. godine, a oni su zajedno nastupali u SKC-u. Nakon što je počelo bombardovanje njihov rok bend se raspao, a Ana se pridružila grupi Energija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zajedno sa njima snimila je tri studijska albuma: “U pesku vremena”, “Energija 5”, “Korak po korak”, a pesme sa kojima su se proslavili bile su: “Sedam dana”, “Kiša”, “Nedelja”.

ANA KOKIĆ se usudila na veliku promenu! Ovakvu je još niste videli! (FOTO)

Ipak, interesantna činjenica jeste da na prva dva albuma nije ona pevala, već je umesto nje u studiju pevala druga pevačica.

Pop-folk pevačica ranije nije izgledala baš ovako.

Foto: Printscreen/YouTube/ Energija

Bivša članica grupe Energija se drastično promenila, ali i tada je važila za privlačnu i lepu ženu. Evidentno je da se u međuvremenu ugojila, podvrgla estetskim korekcijama, ali i da je promenila celokupan imidž, počev od frizure, preko šminke, do odeće.

Foto: Printscreen/ YouTube/ Energija

Kako je pevačicina karijera krenula uzlaznim putem, ona je počela da nastupa sa grupom “Blizanci”, a najčešća tezga im je bio splav “Akapulko”.

2004. godine je učestvovala na festivalu “Sunčane skale” sa pesmom “Samo mi javite”, gde je osvojila četvrto mesto. Folk pevačica se na takmičenju nije pojavila kao deo benda, već je nastupala samostalno.

2006. godine kada je započela samostalnu karijeru, Ana, je snimila album prvenac za “Grand”  sa kojim se proslavila.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Kokic (@anakokicmusic)

Sa poznatim sportistom Nikolom Rađenom je stala na ludi kamen 2008. godine, a već 2019. su se razveli. Iz braka sa njim ima ćerkice Teu i Ninu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar