Striptiz klub otvorio vrata samo za VAKCINISANE: Ulaz im je besplatan, a od devojaka dobijaju ovaj poklon

Antivakserima je odzvonilo u ovom prostoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/victoria_borodinova

Ideja se svima toliko dopala, da ju je “blagoslovio” čak i gradonačelnik Džon Kuper.

Američki grad Nešvil iz Tenesija doneo je odluku da podrži ideju popularnog striptiz kluba koji je otvorio vrata samo onim muškarcima koji su vakcinisani.

Kako bi popularizovali vakcinaciju i nagradili one koji brinu o svojim i tuđim životima, vlasti u Nešvilu pristale su da besplatno reklamiraju striptiz klub panoima i plakatima koji pozivaju na “veliku zabavu”.

Klub će otvoriti vrata 5. aprila, a svi koji budu to želeli, moći će da dobiju besplatnu članarinu za ovu godinu. Pored toga, od devojaka će na ulazu dobijati ili čašu šampanjca ili ulaznice za “specijalan šou” koji će tog vikenda izvesti njih četiri na bini.

“Mnogi su nas gledali u čudu, a onda su shvatili da nam je ova odluka na mestu. Treba podržati ljude koji su se vakcinisali. Zašto da i dalje trpe zbog onih koji bojkotuju sve ovo što se dešava u svetu, pokušaj da se putem vakcina vratimo u normalu. Neće samo striptiz klub otvoriti vrata vakcinisanima, biće još iznenađenja za njih po gradu”, otkrio je gradonačelnik Nešvila Džon Kuper.

Preko dana radi u mrtvačnici, a uveče se pretvara u vrelu striptizetu: Tajni život Eme H. (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar