Ani Korać novi dečko BRANI da uđe u rijaliti: Spreman da plati njenu kaznu, plaši se OVOG zadrugara

Bivšu zadrugarku dečko uzeo pod svoje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Čini se da je starleta i bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga” Ana Korać brzo prebolela bivšeg dečka Davida Dragojevića, s obzirom na to da je pre mesec dana ušla u vezu sa bogatim biznismenom, koji je već počeo da upravlja njenim životom.

Naime, kako izvor za Hit tvrdi, Ana je imala dogovor sa produkcijom rijalitija da u martu ponovo uđe u rijaliti, ali njen bogati dečko ne želi ni da čuje o ovom potezu. Rešen je da joj nadomesti ceo izgubljeni honorar, ali i da plati kaznu od 50.000 evra zbog nepoštovanja ugovora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana Korać srediće zadrugarki OTKAZ zbog optužbi da je zanemarila bolesnu babu: Žena nije NORMALNA!

“Ana je toliko luda za njim da ga je sve slepo sluša. Pozvala je produkciju, izvinila se i otkazala učešće. Uopšte nije želela da polemiše sa svojim momkom, već je spustila loptu i rekla mu da će ga poslušati”, kaže izvor.

Koraćeva je za učešće u rijalitiju trebalo da dobije oko 2.000 evra nedeljno, ali uopšte nije razmišljala o honoraru koji treba da dobije. Čak je nije potresla ni činjenica da bi mogla da plati 50.000 evra zbog nepoštovanja ugovora. On je spreman da joj nadoknadi honorar koji je izgubila, ali i da joj plati kaznu ako budu tražio. Anin dečko je pun para i njoj stvarno ništa pored njega neće faliti.

Naime, Ani je sadašnji dečko napravio ljubomornu scenu, jer se plaši da, ukoliko uđe, ne bude sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ana Korać pokazala MAJKU: SLIČNOST među njima je vidljiva, a mnogi bi pomislili da joj je sestra (FOTO)

“Stalno je obasipa poklonima, vodi je gde god ona požele. Sada planiraju i zajedničko putovanje. Svaku želju joj ispunjava. Biznismen ne želi da se pojavljuje u medijima, pa zbog toga Ana ne kači fotografije sa njim. Kako je rečeno, se on bavi ozbiljnim poslovima, pa zato izbegava da bude u novinama. On vodi jake firme i ne želi da se njegovo ime i prezime povezuje za „Zadrugom”. Ani to ne smeta, jer joj je bilo naporno kada je njena veza sa Davidom stalno bila u žiži javnosti””, tvrdi izvor.

“O privatnom životu više ne govorim. Srećna sam i ispunjena na svim poljima. Valjda čujete po mom glasu koliko mi je lepo”, poručila je Koraćeva.

Već ima novog dečka? Ana Korać se pohvalila LUKSUZNIM POKLONOM koji je dobila za Dan zaljubljenih (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar