Aleksandra posle veze sa Davidom SMRŠALA 30 kilograma: Najdeblja sam bila u toj TOKSIČNOJ vezi

Subotićka je imala čak 90 kilograma za vreme veze sa Davidom Dragojevićem, a onda je izbacila jednu namirnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube Zadruga Official

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić naglasila je da je smršala 30 kilograma otkako je raskinula vezu sa Davidom Dragojevićem.

Rijaliti učesnica istče kako se najviše ugojila kada je sa, sada već bivšim dečkom, ušla u “Zadrugu 2”, gde su na kraju i raskinuli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Najdeblja sam bila za vreme te toksične veze, koja je uticala na to da počnem da se gojim. Posebno tokom mog boravka u rijalitiju. Mislim da mi je u tim momentima vaga bila smrtni neprijatelj. Imala sam čak 90 kilograma! Tih 30 kilograma nesreće lako sam izgubila zahvaljujući mojoj majci Ljubi”, rekla je Aleksandra i dodala da je promenila način ishrane otkako je ostala trudna sa verenikom Petrom Raspopovićem.

Ništa lepo nemam da kažem o SILIKONIMA, imala sam PROBLEME! Aleksandra Subotić otkrila sa čim se susrela

 

“Počela sam zdravo da se hranim po preporuci ginekologa koji mi je vodio trudnoću. On se šokirao mojom težinom i rekao mi da moram da dovedem u red liniju. Objasnio mi je da ni za bebu ni za mene nije zdravo da budem gojazna i da mi to može otežati porođaj. Ozbiljno sam shvatila njegove reči i u pomoć pozvala majku Ljubu”, kaže Aleksadra.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Aleksandra je drastično smršala i zategla se, a kako kaže slatkiše je izbacila, a evo od čega je bila zavisna pored čokoladca.

“Ja sam bila fanatik kada su u pitanju palačinke i sve vrste čokoladnih torti. Pronašla sam adekvatne zamene za to – proteinske čokoladice i sladoled bez kalorija. Bila sam zavisna i od gaziranog pića i energetskih napitaka. To mi je bio najveći problem i pre trudnoće. Onda me je mama uzela pod svoje. Merila me je svakih sedam dana da bi videla kako napredujem. Objasnila mi je koliko je štetno bilo to što sam do petog meseca trudnoće svakog dana pila dva-tri energetska pića”, priča rijaliti učesnica, koja je počela redovno i da trenira.



Izvor: Objektiv.rs, Hit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar