“Briga ga i za ljude i za naciju”: Građani komentarišu Đilasov predlog o zatvaranju Srbije (ANKETA)

Pitali smo građane Beograda kako komentarišu njegovu ideju da karantin neće uticati na ekonomiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Objektiv.rs

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, za kojeg se nedavno otkrilo da je vlasnik milionskih računa na Mauricijusu, Hong Kongu i Švajcarskoj je preko svojih medija poručio da narod treba zatvoriti i sve staviti pod ključ, a mi smo pitali građane Beograda kako komentarišu njegovu ideju u trenutku kada se ceo svet bori da sačuva stabilnu ekonomiju.

Naime, list “Danas”, koji je pod kontrolom Dragana Đilasa je na svojoj naslovnoj strani objavio naslov “Zašto Vučić “naduvava” cenu uvođenja karantina” insinuirajući da uvođenje karantina ne utiče negativno na ekonomiju, iako je jasno da se moćne države širom sveta nalaze u ekonomskoj krizi zbog zatvaranja objekata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pitali smo građane Beograda kako komentarišu predlog o potpunom zatvaranju koji je Đilas plasirao preko svojih medija, kao i njegovu zamisao da karantin neće uticati negativno na ekonomiju i primanja građana u trenutku kada se i najveće ekonomije sveta nalaze pred kolapsom. Imajući u vidu da predsednik Stranke slobode i pravde nema finansijskih poteškoća, budući da ima brojne račune i milione po inostranstvu, naši ispitanici su jasno odbacili ovu ideju kao smislenu, i suptilno poručili da je bolje da on koji ima milione “ne brine” previše o dobrobiti nacije i građana.

– Đilas mnogo brine o nama. Zašto nije brinuo onda kada je trebalo, pre desetak godina? – odgovorio je stariji sugrađanin, a jedna žena je iznela sličan stav:

– On gleda samo sebe, nije ga briga za ljude i za naciju.

Naši ispitanici su potvrdili da se država Srbija bori da uspostavi jedini mogući balans između očuvanja zdravlja nacije i domaće ekonomije, ali i da ovakva situacija Dragana Đilasa ne pogađa jer nije prinuđen da radi za razliku od poštenog naroda.

– On se ne bavi ničim, i ništa ne radi i zato tako misli. Mi koji radimo smatramo da je to glupo i da je bolje da se vakcinišemo što pre i da radimo – odgovorio je jedan ispitanik.

Šta su još naši ispitanici imali da kažu na ovu temu pogledajte u video anketi na početku teksta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar