Majka je brijala glavu i noću išla na hemoterapije, ćerku SVIREPO lagala, a onda je otkrivena ISTINA

Njena ćerka je primetila određene nelogičnosti i rešila da proveri majčino ponašanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/wavebreakmedia

Rak je jedna od najsurovijih bolesti današnjice, a to posebno znaju oni kojima su bliske osobe obolele. Takvo iskustvo proživljavala je i Šeril Smit čija je majka navodno dobila tumor, a onda je devojka otkrila jezivu istinu, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

Naime, tinejdžerka Šeril Smit nije bila u dobrim odnosima sa svojom majkom Kler, međutim, njihov život se promenio u momentu kada joj je majka saopštila da joj je dijagnostifikovan rak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kad nam je rekla da ima karcinom, moji osećaji prema njoj su se naglo promenili. Videla sam da drugima umiru članovi porodice i shvatila sam da ću možda uskoro izgubiti majku – rekla je Šeril koja je imala šesnaest godina.

Šeril se naglo promenila, pružala je majci utehu kada je usled hemoterapije ostala bez kose, ali je i brinula za svoju mlađu braću i sestre. Ipak, vremenom je Šeril primetila određene nelogičnosti u majčinom ponašanju. Naime, njena majka je na tretmane odlazila usred noći, a glavu je brijala uprkos tome što usled hemoterapije ona ispada iz korena. Šeril je rešila da ispita ovo neobično ponašanje, i ubrzo otkrila da ju je majka sve vreme lagala i nalazila izgovore u cilju prikrivanja svoje ljubavne afere.

Odmah po saznanju, Šeril je bez razmišljanja saopštila svoje sumnje ocu, ali joj on nije poveravao, a da stvar bude još gora, naljutio se na nju. Ipak, situacija se rešila u trenutku kada je njihov porodični prijatelj doneo više dokaza koji potvrđuju sumnju.

Naime, sve je počelo krajem 2011. godine kada je žena saopštila svojoj porodici da joj je dijagnostifikovan kancer.

– Mama nas je okupila i rekla da ima rak krvi. Nisam bila dobra s njom, ali videla sam kako drugi gube članove porodice zbog raka, a ja nisam želela da se to meni dogodi. Pogotovo jer imam mlađe braću i sestru. Osećala sam odgovornost prema njima – rekla je Šeril.

Njena baka i prabaka su takođe preminule od kancera, što je dodatno činilo stvar komplikovanijom. Međutim, od tog dana nije prošlo mnogo vremena kada je Šeril uočila nelogičnosti u majčinom ponašanju.

– Ni ranije nije radila puno po kući. Sada je samo sedela na kauču i naređivala šta treba da se uradi, a kad bi je neko nešto pitao, samo bi rekla: “Ali ja imam rak”. Prva stvar koja mi je bila sumnjiva je njeno padanje u nesvest. Svaki dan samo 10 minuta nakon što bismo došli iz škole, tačna kao sat. Nisam posumnjala kad je obrijala kosu, znam da to neki rade pre nego što sva opadne. Ali videla sam da ona i dalje brije kosu jer je počela da raste! – priča ogorčena ćerka.

Kler nikada nije dozvolila sopstvenom mužu da odlazi sa njom na tretmane zračenjem.

– Uvek je imala flaster na ruci kada bi se vratila s hemoterapije. Kada sam je jednom pitala kako je tamo, ispričala mi je i shvatila sam da je prepričala sapunicu koju smo gledale nekoliko nedelja ranije. A ponekad je na hemoterapije išla u ponoć. To mi je nikako nije uklapalo – objašnjava Šeril.

Kada je početkom 2012. godine Kler rekla porodici da je njena bolest u remisiji, Šeril je mislila da izmišlja, a kada je nekoliko meseci kasnije rekla da se rak vratio i da je u terminalnoj fazi, Kler je shvatila da njena majka laže.

Lagodnost sa kojom im je saopštila da joj rak zahvatio kičmu i da će uskoro postati invalid je takođe izazvala sumnju u porodici. Jednog dana, Šeril je uzela majčin laptop i u tom trenutku stigla je ključna poruka na majčinom Fejsbuk nalogu:

– Bile su to jako seksualne poruke i oni su se dopisivali mesecima. Bilo je strašno čitati opise njihovog seksa. Iako će mu to slomiti srce, znala sam da to moram da kažem tati. Očekivala sam da će se ljutiti na mamu, ali umesto toga je bio ljut na mene. Pukao je, podsećajući me da mama ima rak u terminalnoj fazi – objasnila je ćerka, koja uprkos tome nije odustala od toga da pravdu istera do kraja.

– Nazvala sam bolnicu tražeći podatke o majci, ali oni nisu imali pacijenta s njenim imenom. Nisu znali ni medicinsku sestru koju je majka uvek spominjala. Nazvala sam sve bolnice, ali niko nije znao mamu. Tata mi i dalje nije verovao – kaže Šeril.

Zatim je na red došao porodični prijatelj:

– Njegova supruga je imala rak i ništa se nije poklapalo s maminom pričom. Jedne noći kad je rekla da ide na hemoterapiju, on ju je pratio i video da ide u kuću nekog muškarca. Pozvao je mog tatu i ispričao mu i tad je i tata poverovao – rekla je Šeril.

Te večeri je sve rekao Kler, koja je na kraju sve priznala. Iste noći se iselila iz kuće i preselila kod muškarca sa kojim se tajno viđala. Kler i njen suprug su se razveli, a ona je izgubila starateljstvo nad svojom decom.

Mariji je brat UMIRAO na rukama, a očuh i majka su samo mirno gledali: Razlog je UŽASAN! 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar