Sportska slava s kolena na koleno: Ovi čuveni srpski očevi imaju možda i slavniju decu! (FOTO)

Mnogi veliki i proslavljeni sportisti imaju naslednike koji su pošli istim putem kao i oni. Neki od njih nisu uspeli da se izbore i uvek su povezivani sa roditeljima, dok su drugi izgradili svoje ime.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Kakav otac, takav sin… a bogami i ćerka! Mnogi veliki i proslavljeni sportisti imaju naslednike koji su pošli istim putem kao i oni. Neki od njih nisu uspeli da se izbore i uvek su povezivani sa roditeljima, dok su drugi izgradili svoje ime.

Ovih dana internetom kruži snimak fenomenalnog gola koji je za mlađe kadete reprezentacije Srbije postigao Aleksandar Stanković. Sin proslavljenog fudbalera, danas trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, najavljuje potencijalno blistavu karijeru, a zajedno s njim i njegov stariji brat Filip, koji je kao golman Intera priključen prvom timu.

DANILOVIĆI U SVIM SPORTOVIMA

Nedavno je i mlađa ćerka legendarnog košarkaša Predraga Danilovića Sonja pokazala da je pred njom svetla odbojkaška karijera. Starija, Olga već je poznato ime u teniskom svetu, dok se njihov mlađi brat Vuk kao i otac kali u košarkaškom klubu Partizan.

Foto / printscreen / Instagram Olga Danilović

Crno-beli dres, za razliku od oca Aleksandra koji je veliki trag ostavio u Crvenoj zvezdi, nosi Uroš Trifunović. Mladi košarkaš je jedan od najvećih talenata naše košarke. I Miroslav Pecarski dobio je naslednika u košarci – Marko trenutno nastupa za FMP.

OLIMPIJSKE MEDALJE MAKSIMOVIĆA

Srebrna dama s Olimpijskih igara u Londonu Ivana Maksimović pravi je primer naše današnje teme – ćerka streljačkog para, olimpijskog šampiona Gorana i majke Miribane.

Vujadin Savić je trenutno igrač Olimpije iz Ljubljane, ali je već ostavio traga u svetu fudbala, i na spomen njegovog imena nije vam prva misao njegov otac, legenda Crvene zvezde Dule Savić. Istim sportom bave se i iz generacije u generaciju u porodici Gudelj.

Otac Nebojša igrao je u Partizanu, a oba sina bave se fudbalom. Nemanja nosi dres Sevilje, prošao je kroz Ajaks, Sporting i mnoge druge klubove, a mlađi brat Dragiša brani boje španskog Kadiza. U svetu fudbala mnogo je primera…

Tu su Mijat Gaćinović (Vladimir Gaćinović), Luka Adžić (Ivan Adžić), Nemanja Jevrić (Dušan Jevrić), Nikola Milošević (Savo Milošević), Nemanja Milojević (Vladan Milojević), Vanja i Sergej Milinković Savić (Nikola Milinković), Dejan Milovanović (Đorđe Milovanović – Đoka Bomba)…

Naša uspešna odbojkašica Jovana Stevanović ćerka je Gorana Stevanovića Plavog, legende fudbalskog kluba Partizan. Košarkaš Valensije Nikola Kalinić sin je bivšeg reprezentativca Srbije u stonom tenisu – Zorana Kalinića.

Najmlađi naslednik Siniše Mihajlovića Nikolas u Italiji trenira vaterpolo, dok sin Peđe Stojakovića Andrej košarkaške početke pravi u Americi…

Piše: Anja Vukašinović

Šokantno izdanje Divčeve žene: Skinula se i pokazala atribute – nikad je nismo videli ovakvu! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar