PROBLEM

PAO Gugl u Srbiji i regionu: Nije radio internet pretraživač, YouTube, a ni Gmail

Da li vi imate probleme sa Google uslugama?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: tofino / Alamy / Profimedia

Popularne usluge kompanije Google nisu radile dobrih 20 minuta, korisnici nisu mogli da pristupe njihovom internet pretraživaču, Gmail-u, dok su pojedini korisnici prijavili da imaju probleme i sa YouTube platformom.

Zanimljivo, ovaj problem je pogodio pretežno Balkan, ali problem sa njihovim servisima su prijavljivali i korisnici iz Ukrajine i Slovačke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako deluje da su se servisi stabilizovali (doduše pojedini korisnici i dalje imaju problema) i dalje nema zvaničnog komentara iz te kompanije zbog ove nepogodnosti.

Foto: Printscreen/Twitter

ORIGINALNA VEST
Internet pretraživač Google ne radi, kao ni mnogo drugih usluga te kompanije.

Ogroman broj korisnika prijavljuje na sajtu DownDetector da imaju problem sa servisima kompanije Google.

Probali smo da se povežemo na internet pretraživač te kompanije, ali nam nije pošlo za rukom, doduše deluje da i dalje funkcioniše YouTube. Imamo problema da pristupimo i Gmail adresi. Veliki broj korisnika društvenih mreža prijavljuje iste probleme.

Za sada izgleda da su korisnici sa Balkana pogođeni ovim problemom, od Srbije, Grčke, Crne Gore, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, kao i ostale zemlje ovog regiona. Zanimljivi su i komentari korisnika koji se pitaju “gde Guglovati, kada Google ne radi?”. Pogledajte ove alternative za Google internet pregledač!

Pored Google usluga, pojedini korisnici prijavljuju da im ne radi Discord, aplikacija za dopisivanje i razgovor koja je izrazito popularna kod gejmera.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar