Toni kupio STAN za Daru vredan 550.000 evra! Bubamara će se uskoro BAŠKARITI u luksuznom kvartu Beograda

Pevačici mlađi dečko pazario papreno skupu nekretninu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Pevačica folk muzike Dara Bubamara već neko vreme uživa sa 23 godine mlađim izabranikom Markom Dujakovićem, zvanim Toni, a priča se i da staju na ludi kamen.

Prema pisanjima medija, Dara se uskoro seli u luksuzni stan u Beogradu na vodi. Naime, njen mlađi dečko, kaparisao je navodno nekretninu od 85 kvadrata u koju planira da se preseli čim se oženi folk zvezdom. Stan, navodno, vredi 550.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Neću da trpim klinačke fore”: Dara Bubamara URLALA na mlađeg dečka, napravila HAOS ispred tržnog centra

“Toni nije žalio para da usreći svoju dragu. Rekla mu je da bi volela da žive u Beogradu na vodi jer joj se mnogo dopada ta lokacija. Uostalom, tamo već stanuju njene kolege Đani, Viki Miljković i Neda Ukraden, pa joj se svidela ideja da budu komšije”,  priča dobro obavešteni izvor “Kurira” i dodaje da mladi biznismen ništa nije prepustio slučaju.

“Pozvao je agenta za nekretnine i dogovorio se da pogleda nekoliko stanova u novogradnji. Tražio je da ima lep pogled na reku. Danima je išao i razgledao stanove, pa je tek onda doneo konačnu odluku i uplatio kaparu. Tek kada je sve završio, javio je Dari da imaju novi stan. Ona se oduševila i odmah je sina Kostu obavestila da se za nekoliko meseci sele iz Novog Sada u Beograd.U novom stanu će i Kosta imati svoju sobu. Toni je želeo da dečak živi sa njima i da se ni na koji način ne oseća zapostavljeno”, objašnjava sagovornik.

Dara Bubamara i Toni staju na LUDI KAMEN? Pevačica se udaje za 24 godine mlađeg muškarca, određen i datum

 

Folk zvezda i njen 21 godinu mlađi partner preseliće se u Beograd na vodi čim se venčaju. Venčanje planiraju u junu, kada im je godišnjica veze. Kako za sada stoje stvari sa pandemijom, neće praviti veliku svadbu, već će sve obaviti najužem krugu porodice i prijatelja, otkriva izvor.

Podsetimo, pevačica pored stana u Novom Sadu, za koji je iskeširala 200.000 evra, ima i nekoliko stanova u srpskoj prestonici, a navodno je pazarila i stan od 60 kvadrata u Beogradu na vodi, za koji je dala 350.000 evra.

Dara Bubamara divljala po auto-putu: Zaustavila je POLICIJA i pisala joj PRIJAVU!



Izvor: Objektiv.rs, HIT Informer

Komentari (1)

  1. Biznismen sa 24 g pa iskesirao toliki novac. Ma hajte molim vas. I Kosta ce imati svoju sobu, ne nego ce spavati na terasi. Dara dala pare pa da se pohvali da joj je navodno decko kupio. Da decko ima i trecinu tog novca nasao bi mladju, lepsu. Svasta se moze reci i napisati.

    Odgovori

Ostavite komentar