HAOS

Gori internet: Zbog OVAKVIH komentara na Karleušin račun takmičarka je IZBAČENA iz Zvezda Granda

Ljudi se obrušili na JK nakon što je izvređala takmičarku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jelena Karleuša vrlo često komentariše fizički izgled kandidata u „Zvezdama Granda”, što je naišlo na osude na društvenim mrežama, ali prošlog vikenda ova situacija je kulminirala, pa je pop diva poslednjih dana meta brojnih napada. Povod za ovakav razvoj događaja bila je situacija u kojoj je rasplakala takmičarku Vanju Knežević, izazvavši tako gnev gledalaca.

Foto: Printscreen

Očekivano, u većini reakcija, koje ponekad pređu i granicu dobrog ukusa, meta napada je Jelena, kojoj mahom savetuju da pogleda sebe pre nego što komentariše druge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

“Devojka je lepa, ko je kriv ovoj trandži što je uvek izgledala kao živi akrep”, „Karleuša samo sebe treba da vređa”, „Tačno, neke stvari su besmrtne kao loš ukus Jelene Karleuše”, samo su neki od napisa koji se mogu pročitati, a mnogi od njih su i ilustrovani fotografijama JK kada je imala godina približno kao takmičarka.

CELU OVU PRIČU, ALI I MNOGE DRUGE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 17. MART

Foto: Objektiv.rs

Autor: Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. JK nije nikakva poznata ličnost niti pevačica u njoj nema nista lepog. Kao drugo nitije majka niti je supruga jednostavno rečeno Starleta posle one afere i njenog ponašanja skidanja pokazuje samo da nezasluzuje porodicu a po naj vise da vaspita njenu decu. Drška Starleta jednim rečju.

    Odgovori

Ostavite komentar