Ispovest beogradske pekarke Jane: Plata je mala, ali zato stalno VODIM LJUBAV – i to na najluđem mestu

Na posao uveče kreće s osmehom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Arne Trautmann / Panthermedia / Profimedia

Nije tajna da je noćni rad u pekarama veoma težak, i uglavnom malo plaćen, osim za prave majstore pekarskog zanata, ali sudeći prema ispovesti jedne od pomoćnh radnica iz pekare u centru Beograda, ima i svojih prednosti.

Jana M. već neko vreme radi kao pomoćna radnica u jednoj poznatoj pekari, priznaje da su uslovi teški, ali ona se ne žali. Naprotiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Noćne smene umeju da budu veoma zanimljive – ispričala je ona svojevremeno.

– Kad sam ostala bez posla u privatnoj firmi, gde sam bila sekretarica, morala sam da se zaposlim, jer sam samohrana majka. Nisam imala mnogo izbora, pa sam prihvatila da radim u noćnoj smeni u pekari – priča Jana i dodaje:

– Moji roditelji brinu o mojoj ćerkici kad se umorna vratim s posla, pa tako nekako, uz njihove penzije, uspevamo da živimo skoro normalno.

Spavala sa 50.000 muškaraca! Ispovest prostitutke iz Loznice: Imam desetoro dece, nijednom NE ZNAM OCA 

Ipak, Jana kaže da je na poslu pronašla i dodatni motiv – seks. I to na najluđem mestu – skladištu brašna.

– U prostorijama gde se mesi hleb i prave peciva vrlo je toplo, neka je luda atmosfera, pa iako stvarno puno radimo, ima vremena i za druge stvari. Taj miris kvasca, bračno svuda oko nas… ne znam šta je, ali ovde prosto pršti od seksa. Ja sam poklekla već posle nekoliko dana. Mladić, prezgodan, sa jakim rukama, nešto mlađi od mene pozvao me u skladište brašna da napavimo pauzu. Za dva minuta smo završili valjajući se na džakovima i bilo je fenomenalno.

Žena iz Bosne vodila ljubav sa SVEKROM – kad je muž saznao, nastao je opšti HAOS: “Prišao mi je skroz go” 

Od tada, priča Jana, na posao uveče kreće s osmehom.

– Ne bude baš svake noći, desi se da imamo previše posla, pa i ne stignemo do seksa, ali sam taj erotski naboj je neverovatan. I nismo jedini. U pekarama je noću pravi provod, verujte mi – ispričala je beogradska pekarka.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (19)

  1. Nisi sama i ja sam imala priliku da jedno vreme radim u jednoj pekari i bas mi se desavalo nesto slicno. Tacno je i to da su pekare posebno i specificno mesto za takve dozivljaje.

    Odgovori
  2. Čisto sumnjam da je ovako nešto napisala radnica koja radi u pekari. Vugliš, tegliš za mizernu platu, ustaješ pre petlova. Ljubav vode svi koji to žele i mogu, nema to veze sa profesijom. Ko piše ove perverzno pričice, baš da mi je znati.

    Odgovori

Ostavite komentar